Recent content by kukupunya

  1. kukupunya

    Shoppegram - Cipta Kedai Online Percuma

    korang tau tak Shoppegram – Smarter Way to Manage Your Online & Offline Orders boleh tolong korang manage orders online/offline korang, xde la nak pakai excel memanjang bila terima order dari whatsapp, facebook. Daftar jangan tak daftar, percuma je tau. Shoppegram – Smarter Way to Manage Your...
  2. kukupunya

    Salam tokey, apa status wangcyber sekarang

    Salam tokey, apa status wangcyber sekarang
  3. kukupunya

    Adakah Mailgun memberatkan server hosting ?

    tak perlu sampai pkai dedi,pkai je VPS murah2 sbulan baru $5 mailgun tak pakai resource tinggi, nak hantar ramai2, hantar dalam array
  4. kukupunya

    Korang buat website guna apa?

    sublime text 2. ringan dan ada folder
  5. kukupunya

    Skrip php utk pindah MySQL ke server lain

    boleh tak ada masalah nak buat macam ni. just tukar localhost kepada IP/host mysql server tu. cuma pastikan port mysql server tu buka untuk public
  6. kukupunya

    PHP help diperlukan

    eh eh, jangan simpan gambar dalam blob ya. simpan gambar dalam server/host, kemudian simpan name dalam database, nak pakai just guna name tu.
  7. kukupunya

    Mencari otai2 PHP coder !!!

    aku rasa ko patut outsource kat fiverr.com
  8. kukupunya

    Tolong ajar macam mana nk buat visitor x boleh copy artikel di blog x?

    impossible, kalau pakai scrapper boleh curik senang, siap automatik lagi. hihi ;;)
  9. kukupunya

    JOMHOSTING - Makin lama aku simpan makin terbakar HATIKU ini!!!

    aku suka cari yg mahal sikit, asal support terbaik. kalau support dapat reply email < 4 minit tu terbaik, setakat ni aku jumpa dua company di malaysia
  10. kukupunya

    FREE:Perkongsian Script Secara Percuma

    @special script apa nak carik tu?
  11. kukupunya

    File mana nak edit ya??Help help..

    cms ke apa ni? tengok dalam for atau foreach atau while ubah logik disitu
Top