Recent content by krolbiz

  1. krolbiz

    Update Gila Daripada Google Adsense!!! Kes: Singapore Pasang Spy di Malaysia?!!!

    Alhamdulillah. Dah boleh withdraw wit adsense ptg tadi. Terima kasih kerna sudi beri tunjuk ajar... :) P/S: Adsense jugak yg spoil, ceit!!!
  2. krolbiz

    Update Gila Daripada Google Adsense!!! Kes: Singapore Pasang Spy di Malaysia?!!!

    Sedinya.. Takde ke sesape nak reply / post kat thread saya ni? :( Boleh tak sape2 tlg confirmkan dah dapat bayaran adsense yg terkini?
  3. krolbiz

    Update Gila Daripada Google Adsense!!! Kes: Singapore Pasang Spy di Malaysia?!!!

    Assalamua'laikum, Sejak akhir2 ni korang mesti perasan kan yg Google dah buat update besar-besaran pada produk diorang. Yg pastinya ianya tidak sedikit akan memberi impak pada income internet marketers. Dengan Youtube postingnya yg dah makin bercelaru. Dengan update Hummingbirdnya. Termasuk...
  4. krolbiz

    Pendapatan ADSENSE..Jom Kongsi BERSAMA..

    Income saya sblm ni dalam $30 sehari. Tapi skrg dah agak merosot. Lebih bosan tadi nak withdraw duit adsense kat PB bank melalui western union. Tetiba fail! Memang giler...!! Nampaknya google adsense dah bayar payment melaui cawangan Singapore dah skrg dan bukan lagi direct from US. Adoii...
  5. krolbiz

    Hackers Mengganas!!!!!!! Apa perlu Kita Buat Skrg?

    Hah! Ok ke..? Hmm... Heran jugak. Anyway, thanks mate. Kawan2 yg lain macam mana pulak respon? Ok ke tak website saya ni?
  6. krolbiz

    Hackers Mengganas!!!!!!! Apa perlu Kita Buat Skrg?

    Assalamua'laikum, Saya pening memikirkan macam mana website galaxy s4 saya yg selama ni ok tetiba kena hack. Tapi yg hairannya bila tanya pihak hosting diorang cek, kata ok pulak. Keliru saya... :-/ Bila saya guna browser google chrome utk klik website saya, yg keluarnya bukan website saya...
  7. krolbiz

    [ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

    Salam bro solehpolysas, Kalau tak keberatan boleh tak bagitau berapa anggaran atau purata income yg berjaya dihasilkan bro melalui software Referer X nie setakat ni? Kalau tau earnings potential, baru semangat sikit ek.. :)
  8. krolbiz

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    Oh ye... ada 1 Q nak tanya. Adakah skrip seductive x ni akan muncul juga pada smartphone yg menggunakan operating system spt ios dan android?
  9. krolbiz

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    Agak confuse sikit... Kat website saya letak 3 banner adsense + 1 SX, so adakah cara ni pun menyalahi TOS?
  10. krolbiz

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    Owh boleh kawal dah ke images tu skrg, bagusla! tapi kalau user sx sendiri yg boleh control, sure lagi gempaq!... Itu hari ada la ternampak image yg x diingini dalam 2 bulan lepas la.
  11. krolbiz

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    Saje nak tanya bro Azlan, bro ada pembantu ke dlm support service? Sebab support bro memang superb la. Anyways, maafkan saya kalau saya tegur sikit dlm bulan pose ni ye. Err... Yg produk bro seductive x tu pon memang power, tapi boleh tak kalau tidak dimasukkan gambar2 pop up girls yg terbuka...
  12. krolbiz

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    RefererX ni ada risiko tak boleh masuk virus kalau kita run software nyer...? Sebab dulu saya pernah try yg trial punye, dan antivirus saya pernah ada detect virus la masa tengah run refererx... :(
  13. krolbiz

    (FRESH) Jual Beli Fanpage - Username FB Cantik!! Klik Sini..

    Responsif tak fan-fan yg ada ni? yela, kalau kita nak promote sekali-sekala ker kan, saje tanya... Berapa lama bro amik masa utk dptkan fans dlm 50k yg sebegitu ramai?
  14. krolbiz

    || Samurai X || Rasakan Gegaran Bonus RM 2,653 Dan Viral SUPAA PAWAA Ini!||

    Hmm... Offer bro nampak mengancam jugak. Sblm tu nak tanya berkenaan dgn : Bonus #5- Mendapatkan SSL Certificated Percuma! Saya ingat maybe nak tangkap dua2 sekali. Dlm fb ninja viral ada dinyatakan yg kita perlu HOSTING DAN SSL DOMAIN kita sendiri. so, adakah bonus bro #5 di atas tu dapat...
Top