Recent content by korzuen

  1. K

    [PERCUMA] Strategi Pay To Click Untuk Semua Laman PTC Website

    ptc website biasanya detect siapa2 y guna auto-click ni
  2. K

    Salahkah rakyat prihatin dengan isu 1MDB, TH?

    Kalau hal top up pun kerajaan tak boleh nak settle kan, macam mana rakyat nak harap kerajaan untuk jaga negara?
  3. K

    guna lebih quota internet dan kena bayar lebih!!!

    try la rekod sbulan berapa G data yang guna..lepas tu tengok plan mana y pling murah utk data banyak tu... Malaysia bukan masalah internet slow, 1.5Mbps pm dah laju untuk surf tp bila dah habis quota speed jadi 64kbps, x sampai 5% pm dari speed asal, masa tu nak bukak facebook pm smpai 5-6 minit.
  4. K

    Internet Non Stop ni Pekebendanya eh?

    Sama macam plan lama celcom je ni, unlimited tapi reduce speed lepas habis quota. Lepas tu dia buat pay-per-use plan tapi ramai tak suka, sekarang dia buat balik plan unlimited ni...
  5. K

    Mengapa HARUS tidak menyertai Job Di Rumah (Satu pendedahan lengkap)

    Rasanya semua kerja2 yang diiklankan kat Jobdirumah tu diambik dari Elance.com .. Dan untuk dapat satu job tu susah sebab kena hantar resume dulu kemudian baru akan dipilih oleh majikan yang upah tu. 1 job mungkin beratus yang apply. Yang banyak promote Jobdirumah ni pun sebab komisyen tinggi...
  6. K

    Pening Nak Pilih Plan Postpaid

    pilih yang tak ada kontrak
  7. K

    Dimana ada menawarkan kerja secara online (kerja dari rumah, cth data entry)

    keje online yang boleh dipercayai Translation - gengo.com Task & Survey - Clixsense
  8. K

    Kebanyakkan rakyat berbelanja lebih daripada kemampuan mereka

    Kadar hutang isi rumah tinggi tak semestinya kerana perbelanjaan harian. Banyak disebabkan ****-**** yang dibuat, dan ****-**** ni diluluskan oleh pihak bank jugak walau diorang boleh check kadar hutang semasa sesiapa yang apply ****, tapi diorang pilih untuk luluskan dan tambah jumlah hutang...
  9. K

    Ada sesiapa yang tahu Probux.com scam ..

    Probux scam... baru jadi scam dua tiga bulan lepas, sebelum tu ok je siap dua tiga kali dapat payment dari diorg. Try la PTC yang lebih stabil macam ClixSense plak
  10. K

    Nak Bagitahu Peruserpaid ialah PENIPU

    Ikut pengalaman, website yang gempak2 pun selalunya scam. Kalau betul2 nak tau ok ke tak, tengok la website tu dah berapa lama, macam ClixSense start dari tahun 2007 kalau tak silap.
  11. K

    Jana Wang Dengan Amazon Mturk

    Kalau tak silap, Mturk hanya untuk orang yang dok kat US je...
  12. K

    Hanya Klik2 Iklan, Jawab Survey Dapat Duit PayPal!

    Yup, clixsense mmg salah satu site yang dah lama ada dan amat dipercayai.. Selalunya orang buat duit melalui task sebab survey jarang2 baru ada. Sape nak tips2 untuk jawab task boleh lah klik blog kat bawah.
  13. K

    Apakah perniagaan yang sesuai dibuka di kampus IPTA?

    kalau student, jual air mineral dan benda2 kecik lain pun dah ok sebab tak banyak makan masa... kalau nak serius sikit, boleh bincang ngan kelab usahawan kat IPTA, tnya bisnes apa lagi yang tak ada orang buat kat IPTA tu bagi elak persaingan banyak sangat.
Top