Recent content by +kool+

  1. +kool+

    Sistem Rahsia Clickbank Patric Chan Dibongkar

    total sekarang dh dapat berapa dari system ni bro?.. patrick ada bagi tau subscriber niche ape yg sesuai untuk kita cari?
  2. +kool+

    [GENUINE KEY FOR SALE] Kaspersky, Bitdefender, Windows 8, MicrosoftOffice 2013 & more

    dh settle ke bro?.. tgh cari2 license jugak ni.. semua orang declare genuine.. tapi beli nanti kena block pulak
  3. +kool+

    Sistem Rahsia Clickbank Patric Chan Dibongkar

    hows performance setakat ni bro?.. dh ada peningkatan sale tk?
  4. +kool+

    Sistem Rahsia Clickbank Patric Chan Dibongkar

    ni purely dari sistem ni ke bro?.. berapa subscriber bro ada setakat ni?.. makin berminat ni
  5. +kool+

    Sistem Rahsia Clickbank Patric Chan Dibongkar

    i see.. dh berapa lama bro amik pakej ni?.. and report tu dalam english or bm?.. semua yg beli pakej ni akan promote report yg sama la kan?.. dalam email nanti akan ditulis sebagai nama kita or nama patrick?.. berminat nk beli tapi nk tau details dlu.. sebab dengarnya macam hype sgt
  6. +kool+

    Sistem Rahsia Clickbank Patric Chan Dibongkar

    lead yang bro dh dapat ada yg dh generate income ke bro? niche apa report free yg patrick bagi tu yek?
  7. +kool+

    Iklankan Produk Anda Di Fanpage 435K++ LIKE

    rm50 je ke bos?.. untuk total lebih 700K+ like ke 1juta like bos?.. maaf tk sempat nk selak belakang2 kalau ada special offer.. btw, boleh pm list fanpage?
  8. +kool+

    Khas Untuk Bumiputera Shj - Keuntungan 1150% dgn Modal 1 x Shj (Bermula RM4,000)

    Maaf tuan, bukan tujuan nk hijack atau ape.. cuma kalau boleh dalam beriklan tu nyatakan terus kalau benda bukan rahsia (LASB rasanya dh cukup meluas, sebut LASB orang dh tau kadar return yg boleh expect).. saya comment cuma berkaitan iklan tuan yang tidak menyebut LASB.. teknik LASB ada...
  9. +kool+

    Khas Untuk Bumiputera Shj - Keuntungan 1150% dgn Modal 1 x Shj (Bermula RM4,000)

    basically ni just guna cara LASB then kacau dividen kan tuan?.. yearly dividen guna untuk bayar loan je.. betul? lepas sikit calculation, pinjam rm100k, tiap2 bulan bayar sendiri rm595, lepas 25 tahun dalam asb ada rm2juta.. :D modal rm178,500 untuk dapat rm2 juta.. worth it?.. rasanya takde...
  10. +kool+

    [TERBARU!] - JomBlogger.com Untuk DI JUAL! - Fans Melebihi 1,000 Orang.. (TERMURAH!!)

    tahniah dah terjual.. memang mantap visitor macam tu kalau tiap2 hari.. btw, nk tanya satu soklan la bro.. cmne plak bro kata monthly search sampai 5 juta?..
  11. +kool+

    Rahsia Bisnes Pelancongan Online

    bro nash boleh bagi figure2 ckit tk?.. berminat sgt ni.. tapi mcm kurang confident je nih.. testi pn tkde.. kalo da proof memang cun sangat nih
  12. +kool+

    Saya akan bina sebuah Autoblog untuk Anda dan ia berada dlm Ranking #1 didalam Google

    otai SEO buat2 tk tau ke?.. :P.. anyway, macam good service.. will keep my eye on this thread..
  13. +kool+

    Rahsia Bisnes Pelancongan Online

    bro nash ada ym tk?.. senang nk sembang ckit
  14. +kool+

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    salam.. newbie nk tanya ckit nih.. tk penah pn bjual dkt ebay tapi berhajat gak.. barang vero ni senang kata jual barang ciplak la kan?.. so katanya kalo kita jual jersi ciplak gred AAA tuh, apa hukum dalam islam agak2nya?.. dunia ngan akhirat pn kena seimbang..
  15. +kool+

    Rahsia Bisnes Pelancongan Online

    tk pasan plak inbox dh full.. dh clearkan bro.. kita sembang dkt sana ye.. hehe
Top