+kool+
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    slm..real estate merupakan salah satu investment yg boleh generate passive income..
    The idea is simple, u buy a house and tenant will pay for you
    you get real estate and steady positive cashflow.\

    it easy unless you know what u do. Here is the author of famous Malaysia Investor Faizul Ridzwan: http://goo.gl/gEwoM
    Offline
    salam bro..

    nak tau ape offer best dr bro utk ebook vblog alang nie..
    klu li dr link bro..
    Tq
    Offline
    saya berminat bile tengok signature awak..leh x pm saya?ade beberapa soalan nk ditanya=)..terima kasih ek
    Offline
    Hai,

    Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

    Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

    Thread jualan ebook tersebut disini!

    Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
    Offline
    Salam,

    Hi.. dah tengok thread GDI tu? Jom join GDI, memang spectacular bizz ni.. Produk domain dan webhosting.. memang kena sangat dengan kita sebagai IM.
    See U!

    Abg_x
    Offline
    SALAM KOOL,
    Kool, apa khabar ? Minta bantuan boleh tak ? Kalau u ada cara promosi kat internet ni kongsilah dengan saya....terima kasih
    Offline
    sori la.. ak tk cek sangat profile message ni.. kalo ada pape korang ley pm ak.. jangan a leave msg dkt cni.. tk berjawab t..
    Offline
    Hi,bole tlg aja psal forum kt cni..
    potrey di informkn kt forum ni de rmai org hebat..
    Offline
    Salam bro.. Kata mau wat apa.. Maaf la.. Saya nie bz la.. Jrg buka kat ruang nie.. Jadi, try PM.. Bnyk kosong lagi.. :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…