Recent content by KomptarU

  1. K

    Teknologi Xpax EasyPhone Memudahkan Anda Memiliki Telefon Terkini

    Biar betul... beli motor dengan cash x blh ke?? Setiap bulan gaji dpt 2.5k mesti blh beli juga... saving je... motor pun bukan mahal apa... kecuali beli motor yg cc yg tinggi je... kalau yg basis x ada masalah le..
  2. K

    Teknologi Xpax EasyPhone Memudahkan Anda Memiliki Telefon Terkini

    Semua org pun mcm tu pun... Postpaid pun harga lagi mahal... tapi byk pun mcm tu pon.. hahaha... Semua pun installment. siapa nk keluar duit sampai 3-5ribu utk pon... nk bayar motor buat installment juga.
  3. K

    Simkad apa paling banyak GB dan murah

    RM30 utk berapa GB ye?? telco pon ade tawaran yg lain jugak...so susah nak compare... ko cuba check xpax plan yg baru tu... ade lebih 50% kuota bagi umum 25 ke bawah...extra utk video dan facebook free punya..aku gune plan ni jugak...
  4. K

    Teknologi Celcom Menawarkan Sejumlah Ganjaran Menarik Bersempena Bulan Ramadhan

    Hmmm.... tempat ko... Line dia ok x??? Tanya siapa yg guna xpax dulu... kena ada line baru tukar...Tapi rasanya ok juga.
  5. K

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Biasalah tu... Bukan murah juga...Iphone benda kecil pun mahal juga... sampai ribu juga.. tapi pon je.. Hahaha
  6. K

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Biasalah tu... Bukan murah juga...Iphone benda kecil pun mahal juga... sampai ribu juga.. tapi pon je.. Hahaha
  7. K

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Mahal juga...Hmmm... Credit card pun ada limit.. Ish... Kalau installment boleh kan? Credit kad i limit kat 6K je... Memang susah juga. bukan? kalau installment dengan ogawa boleh ke?
  8. K

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Hahaha~ Ibu i pun sama. Suka buat tanaman. Tapi tanam sayur bukan bunga. Hehehe. Aku rasa nk beli utk dia juga.
  9. K

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Hahaha~ Ibu i pun sama. Suka buat tanaman. Tapi tanam sayur bukan bunga. Hehehe. Aku rasa nk beli utk dia juga.
Top