KMZack
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam, bro. nk server free blast tester ttg shoutmix tu tpi tpi selamat utk adsense ke?cz satu akaun dah kene banned. satu je lagi. kalau banned juga abishla.
    Offline
    sorry bro, hari tu punya dah lepas dan ada berita baik acc adsense saya dah kena ban tak pasal2. katanya invalid click? bro kalau nak apply yg baru kena semua baru juga ke? macam nama, alamat, ip address, gmail.
    Offline
    hoho tak lepas lagi bro adsense saya, dah apply balik selasa lepas. tapi dah tahu cara aply dengan betul
    Offline
    bro saya register adsense tak lepaslah, dah test byk kali. mula2 sign up-isi maklumat-submit-(click kat ada gmail- kat sini saya sangkutlah, test kedua saya kata tak ada gmail test lagi, tak lepas) macam mana ni? bro blog dah buat dan update sebulan dah.
    Offline
    Salam bro.. apa citer? hairan aku ko ckp aku blog ym ko.. x de pun bro.. dpt msj aku kt fon ko?
    Offline
    kalau ko search dekat google atau enjin carian lain kat keluar result die kan? kalu ko ade skrip utk extract Url dari result tu mantap nanti aku leh tunjuk cam ne nk buat
    Offline
    aku pembeli RX gak...ade..tapi blogcatalog ngn blogger jer..yang lain takde....camne nak cari bro??
    Offline
    sori lama x log in...al falah ker? cantik..aku selalu minum situ huhu....
    Offline
    Salam Kembali. oh Keje aje Dkt KLIA umah kat Area Bandar Enstek.

    Nk perkena teh tarik ...hmm ok gak area mana Al-falah ok ke?

    Aku lemoh gile aah clickbank ni. dah tak buat dah..tapi kalu nak dengo cerita ko okay gak...heheh
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top