KMZack
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • ah ah ah sori le tuan yg ruang emil tu kat form googleadesense nak isi emil yahoo.com.my yg saya guna selalu atau cipta emil baru iaitu [email protected] yg saya masukkan , tak pasti ,ni nanti tiada respon pulak tq
    tuan betul ke saya daftar acc googleadesense ni macamana nak aktifkan, dia minta emil , emil yahoo ke emil apa ye?
    Anda mencoba sign in ke account yang belum diaktifkan. Alamat email terkait harus diverifikasi. Untuk memverifikasi bahwa alamat email yang terkait dengan account Anda sudah benar, kami telah mengirim pesan email ke alamat tersebut. Untuk mengaktifkan Google Account, akses email Anda, kemudian kunjungi URL verifikasi yang tersedia.

    Agar email verifikasi dikirim ulang ke [email protected], klik di sini.

    Jika Anda tidak sengaja memasukkan email yang salah, silakan klik di sini untuk mengganti alamat email Anda
    tq vedio tu tuan, saya dah daftar acc googleadesense tapi dia kata tak sahkan lagi tunggu 2/3 hari pening la . boleh ke buat blog tq
    assalamualaikum bro.. aktif di skype tak bro? nak tanya kalau kalau bro ada buat service custom software.
    ok bro..tq..satu lg nk tny..bro xde jual ke teknik2 yg bro buat dlm buat backlink tu? link wheel cara bro ke..stategi ke, ape ke? maklumla, bro kn pakar SEO..bminat jgk nak blaja dgn bro
    Cbox Terbaru ade Dijual Di thread jualan yang baru....Leh Le Grab kalau nak. Jaminan Trafik ke blog/website anda
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top