KMZack
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    ah ah ah sori le tuan yg ruang emil tu kat form googleadesense nak isi emil yahoo.com.my yg saya guna selalu atau cipta emil baru iaitu zulptk@googleadesense.com yg saya masukkan , tak pasti ,ni nanti tiada respon pulak tq
    Offline
    tuan betul ke saya daftar acc googleadesense ni macamana nak aktifkan, dia minta emil , emil yahoo ke emil apa ye?
    Anda mencoba sign in ke account yang belum diaktifkan. Alamat email terkait harus diverifikasi. Untuk memverifikasi bahwa alamat email yang terkait dengan account Anda sudah benar, kami telah mengirim pesan email ke alamat tersebut. Untuk mengaktifkan Google Account, akses email Anda, kemudian kunjungi URL verifikasi yang tersedia.

    Agar email verifikasi dikirim ulang ke zulptk@googleadsense.com, klik di sini.

    Jika Anda tidak sengaja memasukkan email yang salah, silakan klik di sini untuk mengganti alamat email Anda
    Offline
    tq vedio tu tuan, saya dah daftar acc googleadesense tapi dia kata tak sahkan lagi tunggu 2/3 hari pening la . boleh ke buat blog tq
    Offline
    TUAN
    MACAMANA NAK MULA GOOGLE ADESENSE NI
    ZUL
    CALL 019-6157713
    emil zulptk@yahoo.com.my
    Offline
    assalamualaikum bro.. aktif di skype tak bro? nak tanya kalau kalau bro ada buat service custom software.
    Offline
    ok bro..tq..satu lg nk tny..bro xde jual ke teknik2 yg bro buat dlm buat backlink tu? link wheel cara bro ke..stategi ke, ape ke? maklumla, bro kn pakar SEO..bminat jgk nak blaja dgn bro
    Offline
    Cbox Terbaru ade Dijual Di thread jualan yang baru....Leh Le Grab kalau nak. Jaminan Trafik ke blog/website anda
    Offline
    Salam bro. Sy berminat untuk mendapatkan Cbox bot tu. Tp x faham mcm ne nak subscribe.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top