Recent content by klsa56

  1. K

    Cuba petrol ron95 baru

    Bagus thread ni.. Tak pernah tahu pon ron95 ni ada beza ikut formula brand.. atleast dapat tahu petronas punya benefit. senang sikit hati tahu enjin kereta bersih
  2. K

    Cuba petrol ron95 baru

    saya kurang mahir sikit bab teknikal petrol ni... yang penting ada kedai best... kalau nak banding dgn yang lain, saya akan berhenti kat mesra...
  3. K

    Housewife Problem

    So I did my research on google and found a few website that offers home care for elderly. One of the good ones I think caregiver. The part timers registered with the site and most of them have medic background
  4. K

    Housewife Problem

    I think you can google for an extra hand just for that duration time... Quite sure many part timers would be able to accompany your mom.
  5. K

    Dalam Negara Maggi promote judi?

    Tapi dari apa yang aku baca maggi ni macam tak salah pape pon... Sibuk cakap orang sana-sini buat salah, rupanya diri sendiri curi qr code..... buat malu je lah
  6. K

    BMW pon guna Primax 95 Xtra!!!

    Adakah kamu adalah salah satu winner bagi Ipad 2 Primax 95 Xtra ???? Semak result mereka di sini!!! Mungkin kamu telah dapat….cepat cepat! Kawan saya menanti result ni dah lama!! facebook.com/petronasbrands
Top