kitakaya
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    slm bro. aku cadang nak beli barang dari dhgate.tp kat situ kata free shipping,tapi kos lain2 ada tak?kos cukai kastam atau apa2 kos yang aku perlu tahu dan akan kena bayar nanti.Sebenarnya aku tak paham sgt sbb takde experience pun.lagi satu bila barang sampai..kita kena ambik kat mana?apa cara bayaran yg bro gunakan?harap sgt boleh membantu.trima kasih byk2 bro.
    Offline
    Slm bro.. aku nk tye camne cara nak verify paypal@ebay guna DC maybank? Arap sudi mmbantu.. Urgent ni... Aku dahulukn ngan ucapan TQ.. & Slmt ari raya.. kuikui
    Offline
    hi, saya ada baca mengenai barang fizikal yg bole dijual di ebay di gath yg dibuat baru2 ni.. leh kongsi skit barang apa yg bole dijual dan apa yg perlu reserch utk menjual barang tersebut. tq
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top