Recent content by kirua88

  1. kirua88

    saya disahkan kencing manis..tolong!

    Kencing manis category dalam penyakit 3 serangkai yer kawan2..Darah tinggi dan Jantung adalah dalam kategoi tersebut.. Be aware, amalkan gaya hidup yang sihat
  2. kirua88

    Mengutuk Orang sembahyang!! LIHAT!!

    kite bile org buat cmni, kite diam jer...TP bile ada bom sane sini, org Islam jadi sasaran..walaucmnepn, biarla diorang buat, semoga Allah beri hidayah masuk Islam..Amin
  3. kirua88

    DISKAUN 40% beli refererX DISINI..JOM BELI..

    haahkn..TT just mention untk peserta kursusnya.. TT, offer untk semua orang ker??
  4. kirua88

    DISKAUN 40% beli refererX DISINI..JOM BELI..

    duit ngah byk nie, byk pilihn yg ada..huhhh
  5. kirua88

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    ehem2, sy muhd syafiq, accounting program from UUM...tahun ni final sem, insyaAllah buln 12 praktikal..salam perkenalan buat semua
  6. kirua88

    [ HOT ] Terima Modal Percuma RM80 Dengan Pendaftaran Mini Server Topup Easyreload

    urmmm, nmpknye kadar untg celcom telah turun...
  7. kirua88

    Cara Buang Site Under Construction Mcm mane??

    salam warga WC, nmpk title di atas mcm lucu jer kn tp itu la kenyataan kalo kite tak tau pape dlm development web masalah sy nie cume nk buang site under construction ajer dh jenuh sy cr, remove index.php tp still xleh buang ada pape komen tak?
  8. kirua88

    Cara Buang Site Under Construction Mcm mane??

    salam warga WC, nmpk title di atas mcm lucu jer kn tp itu la kenyataan kalo kite tak tau pape dlm development web masalah sy nie cume nk buang site under construction ajer dh jenuh sy cr, remove index.php tp still xleh buang ada pape komen tak?
  9. kirua88

    Lelong..""""...Website Untuk Dijual...."""

    salam bro, domain www.mycancerproble.info tu boleh gune AFD takk??heheheh..nk sambar nie.. tp cmne??sy xda akaun godaddy or namecheap.. PM sy bro
  10. kirua88

    Akaun adsense aku baru je kena ban pagi tadi..

    Janganlah bawak fahaman yg salah..kesian kt newbie yg nk buat adsense.. lani korang wt WH or BH ker, ramai je yg kena..
  11. kirua88

    berminat pelajari adsense

    lame dah xmasuk WC..assalamualaikum..
  12. kirua88

    Aik! payment utk bulan February dah keluar hari nih?

    Semua bentuk MTCN hanya dihantar ke Akaun ADSENSE kite..bukn gmail..paling koman dia issue payment 22-24 stp bulan..so, abaikn mesej yg ralat2 tu..
  13. kirua88

    Apa itu ADF? adsense for domain?

    Pelik la ak ngn newbies nie..cb la bace thread yg belakang..lau malas jgn beradsense
  14. kirua88

    (¯`*..(¯`*..Adsense Power|Adsense Power|Adsense Power..*´¯)..*´¯)

    brp pingu, lau tak online kasi no phone la..senang nk tau..sms sy 0132009106
Top