Recent content by king_diamond

  1. king_diamond

    salam... saya ingin minta tunjuk ajar dari sedara berkenaan FX tlong add YM saya yer...

    salam... saya ingin minta tunjuk ajar dari sedara berkenaan FX tlong add YM saya yer... [email protected]
  2. king_diamond

    salam.... saya bermninat nak beli ebook forex tu.... add saya leh [email protected] atau...

    salam.... saya bermninat nak beli ebook forex tu.... add saya leh [email protected] atau sms no fon sedara kat 017-5650262 syam sini skian trima kasih
  3. king_diamond

    dah email kat email dia kat 2-3 kali, termasuk ler blog baru tu... still takde jawapan...

    dah email kat email dia kat 2-3 kali, termasuk ler blog baru tu... still takde jawapan.... saya dah paste buktik pembelian... kalau bro nak....kasi email saya paste sekali
  4. king_diamond

    PERCUMA eBook sempena post ke 1000

    Saya rasa mesti pasal E-Bay ni kan.....jeng jeng jeng... :)) :)) :))
  5. king_diamond

    Fungsi Search dalam Blog

    Salam....ada sesape yang tahu bagaimana nak letakkan fungsi search box dalam blog... Search box untuk tujuan pencarian title dalam blog sendiri, bukan search box google atau umum... Sekian, terimakasih.
  6. king_diamond

    Pulau Pinang sedia Internet percuma!

    Lama aku tak balik penang, camna la agaknya, lama dag tak pekena nasik kandaq pelita....rindu aku kat penang......:(
  7. king_diamond

    Survey Pasal PSYCHOLOGY OF WRITING

    Kalau harga RM2, saya booking :D
  8. king_diamond

    Adsense - Kena Banned

    Hehe bro...sama la kita, walaupun saya rasa saya tak pernah pomot orang klik adsense tu... kureng adil....:(
  9. king_diamond

    Tolong bagi pandangan.

    camne nak join 10 pound servey tu bro:D
  10. king_diamond

    Korang Buka Website Memberhip pakai apa?

    Joomla tu apa?? maafkan saya, saya ni noobie....
  11. king_diamond

    Designing Service Percuma!

    Baru UPSR dah punyai bakat camni.... Bila tengok cermin diri sendiri....terasa daif dan susah hati.... dah tua bangka baru nak merangkak-rangkak mencari-cari.... anyway, keep the gud work lad....
  12. king_diamond

    Tips Rekabentuk Web Yang Ideal

    nak tahu apa garis panduan untuk :- kelihatan Professional? kelihatan Tidak Professional? Kelihatan professional tapi tak professional? tolong ulas... sekian terimakasih....
  13. king_diamond

    Enjit-Enjit Semut, Sapa Sakit Naik Atas...

    saya ada terlihat dalam youtube cerita animasi malaysia/melayu bertajuk GomoMan. Versi kelantan dan ada unsur-unsur politik skit.... Lupa dah link dia, tapi best gak la animasi dia....
  14. king_diamond

    Produk Resdung yang best???

    Saya tertanya-tanya kat mana boleh beli produk ubat anti resdung yang best dan murah. Dah try berubat cara homeopathy tapi mahal ler. Dah try ubat-ubat pasar malam tapi tak berkesan. Dah try pegi hospital tapi doktor kasi ubat tak baik baik jugak...
  15. king_diamond

    ringgit memang masyuk

    Pokok pangkalnya kalau nak jual apa apa dalam tenet ni, kena la femes dan ada ramai kengkawan support.....gitu ker? sungguh kejam bagi pre-new-bie cam saya :(
Top