kickingadwords
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    aik.. dah online tapi tk reply pm ke bro?.. bila payment ak nk dapat ni bro?..
    Offline
    salam bro.. bak email bro.. nk hantar file 2.. hari ni lepas kelas saya hantar.. maybe dalam petang or malam.. pack ckit hari ni.. lagi pn tenet tgh slow plak nih.. tgh2 malam gini baru dia ok ckit.. pm bro dh full..
    Offline
    sapa yg demand tu :D hehehe...aku nk promote offer :D prospek offer tu.......kehkehkeh....
    Offline
    demand tinggi but dalam BM lah...ada 50 orang request KA nih, tp diorang nak BM lagipun aku terhad kepada 5 orang sahaja sebab full support katekan...hehe
    Offline
    takpa2...aku mengerti...weyh...style ko pro lah bro...demanding eh KA nih, aku google ko punya KA, dah index 2 dah kat google, pastu dari rank 17 juta ke atas sekarang dah 1 juta je...perghhh...ko mmg otai lah bro..
    Offline
    woi! awat x bg taw ko ade launch produk sendiri??sampainya hatimu...melupakan diriku...

    nanti aku try produk ko bro..

    chow~
    Offline
    hello bro,

    i have read about your thread at cadangan & komen seminar di w.labuan. I can do but if you interested, i am not take you as my contestent but my join venture partner.

    if you interested to join venture with me about seminar or p.coaching please let me know.

    thank you

    .. hello..saya berminat tapi boleh terang join venture macamana yg awak maksudkan?? thanx
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top