khairulpangkor
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • korg nk dpt duit tiap2 bulan tak..ni bkn penipuan..
    bisnes ni bisnes GDI,bler korg dpt sorg downline,korg akn dpt komisen uh tiap2 bulan aw..kalau beratus org korg dpt berape da en, campur gn downline punye downline kite sampai level 5 kite dpt komisen uh tiap2 bulan..dlm dollar beb tiap2 bulan korg dpt..sape boleh bagi kite duit dlm dollar tiap2 bulan..kalau rangkaian org bwh korg pon sampai level 5 rasenye korg dah ley dok uma tunggu duit bulan2 jer a..ak sendiri dah ade 96 org n cuma 24 org bwh aku dah sampai level 5..anda juga akan diberi tempoh percubaan selama 7hari..kalau nak linknya msj sy di no. 0123337449
    jgn col,tapi msj..atau email di [email protected]
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top