KhairulMN
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    assalamualaikum bro.

    nk tanya sket. boleh kea kalau sy minta bro tlg carikan WP theme yg macam ecommerce. sbb mak saya ada komen. bukak website khasiatbumi, tak nampak produk. maksud dia, kat home page tu nak ada list semua produk.

    sbb kalau terpaksa mungkin sy akan beli theme ecommerce WP tp sy survey biasa2 jea baru. kalau sy nk minta bro tlg belikan boleh kea? sbb sy takde paypal.
    Offline
    salam...

    nak order mee siput, sonang yo...
    habaq mai nak baper keping...
    10 keping - RM10 + RM8 (pos) = RM18
    bank in ke maybank akaun 1514-1805-7127 (rosnisham abd wahab)
    penghantaran dibuat melalui poslaju shj.
    Offline
    w'salam,

    backline sales = ni bukan dorg beli dari sales page anda kan? jdi dorg akan sign up utk benda yg percuma, selepas tu autoresponder akan beri mereka maklumat lanjut dan seterusnya akan dibawa ke sales page dengan order button sekali. betul tak?

    form pengesahan bayaran = 'thank you page' kan? page ni ialah untuk si pembeli dpt pengesahan yg bayaran mereka sudah kita terima melalui paypal. betul tak? kalau ini yg bro perlukan, dari Paypal tu ada function nye. function dia kita bole dpt bila kita setup 'payment button' for paypal. nanti paypal akan tanya kita nak customer pegi mana selepas buat bayaran.

    page "thank you" ni bro kene buat la.

    kat thank you page tu, kita kene letak informasi seperti.

    "Terima kasih di atas bayaran anda ke account paypal saya.
    Tetapi, sekiranya anda ingin membayar secara bank in, caranya seperti berikut."

    something like that lah. jadi pengguna tahu apa yang mereka harus buat. :)

    harap info ni dpt menolong bro Insya Allah. :)
    Offline
    salam bro...blh tanye cikit?
    mcm mne nk buat pages untuk backline sales?
    lagi satu kt mne nk dapatkan script untuk bina form pengesahan bayaran ye?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top