Recent content by khairul091

  1. K

    Steam Games!! Apa game yg popular?

    Biasa la. Aku pun sama je. Adik aku college dia dekat kat cc. Selalu suruh beli pun kena bagi upah. Tapi yg ko cakap in Boost x ada byr lebih ke? Ko tau kan GST is EVERYWHERE --- Post updated --- --- Post updated --- --- Post updated --- Aku ada main Steam tapi kawan list dah ramai. Kalau ko nk...
  2. K

    Celcome xde lagi carry forward?

    kalau guna plan quota tinggi x paya saving data je la. Tapi kalau nk guna yg rendah kena jimat. tapi yg penting x perlu split hari biasa dengan hari minggu.
  3. K

    Celcome xde lagi carry forward?

    kalau guna plan quota tinggi x paya saving data je la. Tapi kalau nk guna yg rendah kena jimat. tapi yg penting x perlu split hari biasa dengan hari minggu.
  4. K

    Celcome xde lagi carry forward?

    Telco apa tu.. Gila sampai x de line. dah x ada prob biasanya telco yg popular. kalau line kena tengok tempat yg biasa you ada.
Top