Khairul Anwar
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    en saya sudah memebeli produk formular fiverr. tapi saya belum dpt ebook . mohon perhatian
    Offline
    Assalamualaikum......Bro Khairul Anwar. saya terbaca post bro di threads bukan otai tapi petai tu. saya ada juga perkara nak tanya pasal mawardee ni. Komisen saya belum dibayar sebanyak RM340. Saya dah beberapa kali hantar email kat dvd seminar live beliau tanya pasal ni. tapi tak berjawab. Produk tu dah 2 bulan berlangsung. Saya nak tanya dengan baik apa masalahnya sekarang. Masa produk fiverr keluar boleh pulak promosi. bila agen tanya tak terjawab la pulak. Kalau boleh saya nak minta bro tanyalah beliau sebab bro adalah kawan lama dia. Saya nak jugak jaga nama dia. tak nak buat thread memburukkan nama orang ni. terima kasih bro. kalau sudi bertanya

    Cikgu zarihan
    jiheccc
    Offline
    Ok, dh dapat registration link! Then, sy trus register...tp, ble nk login xbole~ huhu...tlg tgk jap bro KA... :)
    Offline
    Salam saudara KA. Maaf mengganggu. Saya telah membuat pembayaran panduan FormulaFiverr pada pagi tadi. Tapi, saya belum menerima lg link downloadnya. Maaf kerana agak rushing. Tapi saya mmg btol2 xsabar nak mula belajar dan mempraktikkan terus apa yg terkandung dalam FormulaFiverr...hee~ :D

    Nama: MUHAMMAD FARIS BIN ABDUL RASHID
    Email: elle.caviergmail.com

    Terima kasih. :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top