Recent content by khairilz

  1. khairilz

    Mencari Pengedar Coklat Kurma Untuk Raya :)

    Salam.. lama dah tak masuk forum ni :) saya mencari pengedar untuk coklat kurma homemade, seperti yang tuan/puan tahu sekarang dekat market untuk biskut raya memang tiada lagi coklat kurma kecuali yang yusof taiyoob yang mahal tu lebih kurang rm28 per 20 biji. Jadi sekarang tuan/puan ada...
  2. khairilz

    [ EXPERIMENT GOOGLE ADSENSE] Tips Adsense Modal RM0 Sen!

    sorry semua, saya sibuk dengan blog baru saya, tak sempat nak masuk wangcyber saya anggap anda semua dah ada blog la ye? saya tak cover bahagian design, domain dan lain2 tu.. First..BACKLINKS! Seperti yang korang tahu backlink merupakan satu benda yang sangat penting untuk mencapai ranking...
  3. khairilz

    [ EXPERIMENT GOOGLE ADSENSE] Tips Adsense Modal RM0 Sen!

    ada lagi screenshot income tapi banyak sangat
  4. khairilz

    [ EXPERIMENT GOOGLE ADSENSE] Tips Adsense Modal RM0 Sen!

    Assalamualaikum,,, saya ( 5 tahun pengalaman google adsense) nak kongsikan tips adsense dekat korang semua. Saya cuba mencari satu teknik dalam buat duit dengan google adsense yang tidak gunakan modal dan mendapat income yang tetap dengan kerja yang minimum. Maksudnya KURANG KERJA + TIADA...
  5. khairilz

    Saya Kembali :)

    pak long..saya grad bulan 12 ni hehe.. En.lost ni bukan selamat datang ni, selamat kembali..
  6. khairilz

    Saya Kembali :)

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya khairilz (ex founder team terabiz) :) salam perkenalan balik :) dah 2 tahun saya mendiamkan diri dalam dunia internet marketing local market dan dah hampir 1 tahun saya tak log in wangcyber,, Kenapa saya mendiamkan diri? Setelah melancarkan 3...
  7. khairilz

    Berapa Harga Iklan 40-50k Unique Visitor?

    Salam, saya nak tanya berapa harga iklan yang perlu saya letak di blog saya yang ada traffic seperti di bawah Details -80% malaysia visitor, 15% indonesia -niche media -PR2 saya tak biasa dengan harga yang dikenakan kalau blog local. kalau blog english boleh la letak mahal2
  8. khairilz

    Rahsia Saya Menjana RM70 Sehari Dari Akaun CPA Yang Baru

    Salam semua Dah lama saya tak melawat wangcyber dan saya mohon maaf kepada yang PM saya untuk beli ebook. Saya dalam mode relapse sekarang di mana saya berhenti IM buat seketika untuk teruskan study. Income tu ada tapi tak masyuk la :P Baru-baru ni saya create saya akaun CPA untuk test...
  9. khairilz

    Senarai Blog Malaysia Dofollow Untuk Backlinks PERCUMA!

    salam berapa anda sanggup bayar untuk senarai blog yang anda boleh tinggalkan komen dan dapatkan backlink PERCUMA? Ciri-ciri senarai blog -blog malaysia -platform wordpress -separuh auto approved, separuh manual -PR tak tentu, semua ada -Blog yang sudah lama bertapak dan bukan blog...
  10. khairilz

    27 Tips Tentang Blogging

    Sedia untuk kelas blogging? Hari ini saya akan kongsikan 27 tips tentang blogging yang anda patut tahu dan amalkan sekiranya anda seorang blogger yang ingin berjaya. 1. Bantu orang lain menyelesaikan masalah mereka dengan menulis post tentang penyelesaian masalah 2. Sedia untuk...
  11. khairilz

    Recent Blog Post Di Wangcyber

    harap2 shuth approve cadangan ni :) backlinks free + lebih cepat google index post baru ditulis sebab google bot selalu crawl wangcyber
  12. khairilz

    Butterfly Marketing Open Source - Apa fungsi script ni?

    butterfly ni dah lama dah, orang dah xpakai sebab interface dia kurang friendly
  13. khairilz

    Recent Blog Post Di Wangcyber

    bukan masukkan blog di wangcyber, RK sedikit salah faham.. user masukkan url blog di bahagian setting profile kemudian plugin tersebut akan keluarkan post terbaru daripada user tersebut recent post akan keluar di bahagian bawah avatar advantage - free backlink dari WC
  14. khairilz

    Recent Blog Post Di Wangcyber

    recent post muncul di bawah avatar iaitu di bawah kotak posts, contoh gambar di bawah (post terbaru dari user tersebut dari blog beliau ialah directory dump review) contoh kedua
Top