khairilz
Joined
Likes
7

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Bro, nak beli ler ebook research ebay ni. Harga masih sama ker? Camner nak bayar, terus bayar di paypal bro ker?
    Offline
    khairilz, saya dah buat pembayaran $6 untuk ebook ebay research. tolong sendkan download link kepada: juhaizan.ebay@gmail.com (juga paypal id saya) kat bawah ni transaction detail untuk payment tersebut.tq.

    Transaction Details

    Payment Sent (Unique Transaction ID #2KV04814AB8232802)

    Sent to:
    mohamad bin che kob
    Email:
    virusboy91@gmail.com

    Amount sent:
    -$6.00 USD
    Fee:
    $0.00 USD
    Total:
    -$6.00 USD

    Date:
    Mar. 10, 2009
    Time:
    16:42:33 MYT
    Status:
    Completed

    Subject:
    You've got a payment
    Funding Type:
    PayPal Funds
    Funding Source:
    $6.00 USD - PayPal Account
    Offline
    aloop, maafkan saya, saya tak cek visitor message..sebaiknya anda Pm saya..
    Offline
    salam dik,akak nak bli la ebook adik tu..camner ye just transfer ke paypal adik eh

    -dah transfer (paypal id:cik_mien@yahoo.com)

    Payment Sent (Unique Transaction ID #36L91185N1999521N)

    Sent to:
    mohamad bin che kob
    Email:
    virusboy91@gmail.com

    Amount sent:
    -$6.00 USD
    Fee:
    $0.00 USD
    Total:
    -$6.00 USD

    Date:
    Mar. 8, 2009
    Time:
    21:11:48 PDT
    Status:
    Completed
    Offline
    bro, aku dah bayar utk ebook ebay tu.
    tapi tak terima lagi link donlod..
    kat mana tu nk donlod?
    Offline
    Dear Adda Khadeja,

    You have sent a payment of $6.00 USD to virusboy91@gmail.com.

    This transaction will appear soon in the Recent Activity list on your Account Overview.


    Payment details
    Amount: $6.00 USD
    Transaction Date: Feb. 27, 2009
    Transaction ID: 8UN3254540940773X

    Subject: You've got a payment
    View the details of this transaction online

    Sincerely,
    PayPal
    Offline
    Bro..Ni bukti pembayaran. Boleh kan copy paste macam ni?Saya tak biasa transfer pakai paypal ni,ni first time :)
    Payment ni dari adahs202@gmail.com

    The money has been sent!

    You have sent $6.00 USD to virusboy91@gmail.com.
    We have sent you a receipt for this transaction, and an email has been sent to your recipient.
    View transaction details
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top