Recent content by Khairi Hafizi

  1. Khairi Hafizi

    bagaimana nak tarik customer beli produk di internet

    secara jujur kak,untuk menaikkan jenama baru memerlukan kos pemasaran yang agak tinggi..buat masa ni,jika akak masih lagi dalam kekangan bajet,boleh cuba promosi percuma di group2 iklan fb..tp biarlah dgn cara beretika,bukan spamming.. bila dah ada bajet sikit nanti,jgn kedekut untuk pergi...
  2. Khairi Hafizi

    Gaya Pemikiran Orang Kaya & Orang Miskin

    minda umpama akar pokok..kalau kuat akarnya,teguhlah pokoknya..lama2 insyallah akan berbuah lebat.. :)
  3. Khairi Hafizi

    Gaya Pemikiran Orang Kaya & Orang Miskin

    rich dad poor dad...one of my favourite books! ;)
  4. Khairi Hafizi

    Gaya Pemikiran Orang Kaya & Orang Miskin

    hahaha..tidak mengapa..terima kasih atas teguran tuan.. :)
  5. Khairi Hafizi

    Gaya Pemikiran Orang Kaya & Orang Miskin

    betul juga apa yg tuan cakap tu..tp perlu tahu tujuan utama sy post thread ni adalah sbg sumber motivasi kpd para usahawan di sini untuk menjadi kaya & tidak mempunyai gaya pemikiran yg boleh membuat mereka menjadi miskin..bukan untuk membezakan org kaya dan miskin..sebab itu saya post thread...
  6. Khairi Hafizi

    Gaya Pemikiran Orang Kaya & Orang Miskin

    Bercakap mengenai KEKAYAAN merupakan satu topik yang cukup subjektif.Definisi kekayaan bagi setiap individu adalah berbeza.Sesetengah individu,ada yang mentakrifkan kekayaan sebagai memiliki kebahagiaan hidup bersama insan tersayang,contohnya.Ada pula yang menganggap,memiliki lebihan masa...
  7. Khairi Hafizi

    Servis translate

    nak share testimoni sikit boleh? ;)
  8. Khairi Hafizi

    [PENTING!]Cara Membuat Market Research Untuk Produk Anda

    haha..terima kasih tuan..ilmu berguna perlu dikongsi.. :)
  9. Khairi Hafizi

    [PENTING!]Cara Membuat Market Research Untuk Produk Anda

    maybe tuan boleh kecikkan sikit keyword tu dengan fokus kepada tajuk kecil seperti ebook zikir harian ke,ebook panduan solat ke..ada sesetengah org yg nak sgt mendekati agama tetapi malu nak bawa buku di tangan..jadi dengan adanya ebook ni,bolehlah di masukkan ke dalam smartphone mereka.. :)
  10. Khairi Hafizi

    Rahsia Kejayaan Orang Jepun

    dah berhabuk thread ni..bagi yg belum baca,jom baca thread yang saya kongsikan..moga dpt jadi inspirasi utk semua..insyallah
  11. Khairi Hafizi

    [PERCUMA] Petua Iklan FB Ads Cepat Approved!

    up sikit malam ni..dah berhabuk thread ni..fuh fuh *tiup habuk*
  12. Khairi Hafizi

    Servis translate

    kalau ada berkenan kat mana-mana ebook mat saleh dan rasa nak jual di pasaran Malaysia,meh bagi kt saya..saya translatekan..kos translate berapa je kalau nak dibandingkan dengan keuntungan yg akan anda dapat nnt.. ;)
  13. Khairi Hafizi

    [PENTING!]Cara Membuat Market Research Untuk Produk Anda

    secara jujurnya saya rasa tak berbaloi sebab demand terlampau sedikit+competition tinggi..untuk keyword bahasa melayu,pastikan search per month 400 ke atas..maybe tuan boleh try cari keyword lain..
  14. Khairi Hafizi

    [Offer Gila Murah!] Pakej Kit Bicara Usahawan

    mmg terbaik pun tuan..artikel ni boleh baca utk tambah ilmu..lepas baca kalau rasa nak jual pun boleh,takde masalah ;)
  15. Khairi Hafizi

    [Offer Gila Murah!] Pakej Kit Bicara Usahawan

    Untuk hari ini sahaja,saya nak jual pakej ini dengan harga RM10 sahaja..cepat,untuk hari ini sahaja!! :D
Top