Recent content by Khair

  1. Khair

    Apakah software terbaik untuk buat video montaj?

    gune sony vegas memang smart.. banyak tuto kat youtube.....
  2. Khair

    [Servis] Ingin Nama Domain dengan harga murah - RM25 untuk com/net/org

    tuan, ade lg tak yea.. nak beli nie..
  3. Khair

    One Piece Noob is HERE

    beratus2 gak episode one piece nie.. 8-|
  4. Khair

    Bleach?

    saya suka jugak :-h
  5. Khair

    sakit dalam perut, pembunuh no1 kaum lelaki

    sakit perut la paling tak selese.. nak tido pun tak selese
  6. Khair

    File PSD gambar orang

    kalau nak gamber macam tu dalam fomat .psd payah nak cari kt tenet... try cari tutorial pastu edit cikit2.. tapi try la cari mane tahu dapat ke.. #:-S
  7. Khair

    masalah IE,Firefox,chrome

    try install balik..
  8. Khair

    Assalamualaikum semua dari seorang ANAK MUDA - Awan Fantasia ;)

    salam perkenalan, timba ilmu sbanyak mana yg boleh.. :D
  9. Khair

    apakah maksud membina laman web daripada scratch.

    thanks sume.. membantu... :)
  10. Khair

    apakah maksud membina laman web daripada scratch.

    ohh.. macam semua coding kite buat sendiri dari 0.. :|
  11. Khair

    apakah maksud membina laman web daripada scratch.

    oo yea ke.. saya pun ade rasa macam tu jugak.. :think:
  12. Khair

    apakah maksud membina laman web daripada scratch.

    salam warga WC. Saya ingin tahu apa maksud membina laman web daripada scratch.. harap ada yg memberi penerangan yg lebih terperinci. :) terima kasih..
  13. Khair

    KL Gangster dah kutip 11 juta..

    filem ni memang gangstar abis la..
  14. Khair

    nak tanya..kalau saya bisnes jual topup permintaan tinggi tak?

    huh.. bab topup memang ramai sangat la nak beli..
Top