Recent content by khaie

  1. khaie

    Journey: Buat duit affiliate

    Salam, Semalam,saya ada beli Cpa income boss. Saya nak study dulu dan resultnya akan saya letak disini :)
  2. khaie

    Journey: Buat duit affiliate

    Terima kasih, sorry lama tak update. Baru-baru ni ada buat slideshow untuk promosi affiliate hosting, produk dari jvzoo (explaindio software) dan buat Amazon. Tiada sambutan. mungkin kena tukar strategi :)
  3. khaie

    Journey: Buat duit affiliate

    Update: Semalam, saya cipta email baru & upload video di Youtube. Hari ni check,ada 3 click ke Amazon. Tak apa,masih awal lagi. Lagi pun,produk ni mahal tapi rasanya berguna. Harga produk ni ($1900 di Amazon) Sekarang,nak cari medium untuk views dan perbanyakkan channel promosi. Video...
  4. khaie

    Journey: Buat duit affiliate

    Terima kasih Tuan Solehpolysas. InsyaAlllah,saya akan teruskan usaha ni :)
  5. khaie

    Journey: Buat duit affiliate

    so, esok, saya update (InsyaAllah) apa yang saya decide nak buat. means, apa je yang saya nak buat untuk affiliate, saya update kat sini.
  6. khaie

    Journey: Buat duit affiliate

    Ok, ni tools yang saya dah apply & dah approved. Yang ni Amazon, sign kat sini kalau nak jadi affiliate Amazon --> https://affiliate-program.amazon.com Yang ni CPA Company, Maxbounty. Dah Approved, alhamdulillah :). Nak approved, dia ada sesi interview melalui telefon. kena speaking la...
  7. khaie

    Journey: Buat duit affiliate

    Salam, Saya buka thread ni, untuk berkongsi apa yang saya buat untuk capai target. Target saya,untuk buat duit dengan affiliate Kira thread ni macam diary lah :) ok, sekarang saya nak cuba eksperimen benda baru. Saya tak pernah buat benda-benda ni semua, so peluang tu 50-50. Tak...
  8. khaie

    Teknik Affiliate separa malas

    Semoga bermanfaat :)
  9. khaie

    Teknik Affiliate separa malas

    semoga bermanfaat ye?
  10. khaie

    Teknik Affiliate separa malas

    Sama-sama. harap bermanfaat :)
  11. khaie

    Teknik Affiliate separa malas

    Sama-sama Tuan. Semoga bermanfaat :)
  12. khaie

    Teknik Affiliate separa malas

    Sama-sama.Semoga bermanfaat :)
  13. khaie

    Teknik Affiliate separa malas

    Salam Hormat warga WC. Agak lama saya tak share apa-apa teknik didalam WC ini. Teknik ini khas untuk affiliate. Lebih-lebih lagi separa malas. Saya pasti setiap dari kita akan subscribed email list dari international internet marketer. 1) Mula-mula,di kotak search email...
  14. khaie

    Teknik untuk mendapat Sales pertama di Fiverr

    Terima Kasih.Semoga bermanfaat Sama-sama. Saya syorkan untuk teroka trend-trend terbaru didalam bidang internet marketing ni, seperti mobile apps, teespring, cryptocoins. Tak semestinya kita tau mendalam, cukup sekadar "how-to". Contoh facebook, Kalau kita dapat cari info macamana add fans...
  15. khaie

    Teknik untuk mendapat Sales pertama di Fiverr

    Salam Hormat, Sudah agak lama saya tak berkongsi teknik di sini. Kali ini, Saya akan kongsikan, bagaimana anda boleh menjana sales pertama di Fiverr Saya rasa anda pun setuju dengan kenyataan saya, bahawa, "Anda bukan tak boleh buat job, tetapi tiada peluang untuk anda buktikan diri...
Top