Recent content by khai_ads

  1. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    Perhatian Kepada semua warga WC kini myrighatad Forex telah dilancarkan di Malaysia...sebuah lagi platform baru dikeluarkan oleh company myrightad memastikan pelaburan anda mendapat pulangan yang lumayan...syarikat akan melakukan trade forex terhadap pelaburan kita.....dengan fix daily income...
  2. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    Wow Visa Card Platinum telah dikeluarkan untuk ahli-ahli cahs kan duit diserata dunia atau berbelanja dimana-mana outlet yang mempunyai system visa diseluruh dunia!!
  3. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    Kini Myrightad boleh di dapati di Android system bagi memudahkan ahli-ahli melihat iklan-iklan sambil menjana 50Usd seminggu dengan hanya melihat iklan yang diberi
  4. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    pendapatan kite akan masuk didalam e-wallet dulu...dri situ kite dpt uruskan samada nak cashkan melalui western union, liberty reserve,perfect money atau kite hantar pada leader n leader akan membayar cash....dri point yg kite hantar pada leader td leader ade peluang la nak daftar ahli2 baru yg...
  5. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    itu ikot kan keraguan setiap org.... oleh kerana itu xde paksaan kepada sesiapa untuk program nie.... bagi sesiapa yg benar berminat dan ingin kan side income yg byk n senang ini la program yg sy sudi kongsi kerana sy sendiri dah memperoleh dari nya.... dan group2 sy jumpa pown kebanyakan nya...
  6. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    buka n tutup itu sy bukan manusia yg boleh mengawal semua tu....sy insan biase je.... apa sy perhatikan syarikat nie buat bussiness dengan serius kerana dye nak make sure pengiklan gergasi yg beriklan dgn dye berpuas hati.... mereka dari semasa ke semasa makin improve sytem dan servis...
  7. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    yup bro modal agak besar sket la....masa sy nak masuk pown ade problem ngan modal sbb sy masih student.... tp skg sy da ade 5 acct dalam myrightad nie dan maintain RM3000 sy dpt bulan2 dengan hanya tgk iklan dorg jew..... termasuk lgy bonus2 lain memang byk membantu sy dlm pengurusan duit...
  8. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    pembayaran kebanyakan nya dibuat melalui leader kami pada waktu semasa kerana leader2 perlukan usdollar didalam e-wallet untuk mendaftar ahli baru yg ramai pada masa kini.... maka dengan itu ahli yg byk duit dlm bentuk dollar didalam e-wallet boleh transfer pada leader2 atau HQ sendiri di...
  9. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    saya sudah hantar link web pada anda Mr.J mengenai maklumat lanjut program ini
  10. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    yup perlu modal...seperti keterangan diatas modal adalh sebanyak 500us dollar bagi melayaka kan ahli melihat iklan2 yg bernilai 10usd(setiap 3iklan) setiap seminggu HQ akan memberi kita 15 iklan dimana kita dpt menjana 50usd seminggu.... kira sebulan kite dpt peroleh dari satu acct 200us dollar...
  11. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    kalau en berminat sy boleh la cerita lbih lanjut berkenaan program ini ;;)
  12. khai_ads

    myrightad telah membantu saya menjana pendapatan

    Apa Khabar kepada Semua Rakan-rakan WC saya ingin berkongsi sedikit penemuan saya dengan anda semua. ini merupakan pendapatan dalam bentuk US dollar yang saya terima. Kuncinya BUKAN pada kepandaian anda berbisnis, namun pada PRODUK YANG SUDAH MENJADI HAK PATENT untuk menghasilkan duit...
  13. khai_ads

    myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

    Apa Khabar kepada Semua Rakan-rakan WC saya ingin berkongsi sedikit penemuan saya dengan anda semua. ini merupakan pendapatan dalam bentuk US dollar yang saya terima: Kuncinya BUKAN pada kepandaian anda berbisnis, namun pada PRODUK YANG SUDAH MENJADI HAK PATENT untuk menghasilkan duit...
  14. khai_ads

    maksud sy mcm ne nak jd kan thread yang kite hantar tu jd sticky.setahu sy kalau x ambik WC...

    maksud sy mcm ne nak jd kan thread yang kite hantar tu jd sticky.setahu sy kalau x ambik WC premium kene bayar 9ringgit kan untuk make sure thread kite diatas selama seminggu....jd mcm ne yer nak wat mcm tu??
  15. khai_ads

    akum bro....sy masih baru kat wc ini....jd nak minta tunjuk ajar sikit.mcm mane yer nak buat...

    akum bro....sy masih baru kat wc ini....jd nak minta tunjuk ajar sikit.mcm mane yer nak buat thread kite jd sticky....harap dpt tunjuk ajar :)
Top