Recent content by Khai Missiri

  1. Khai Missiri

    6 juta tiada lesen memandu sah

    Sepatutnya baucer RM200 utk smartphone tu tak perlu. Salurkan baucer tersebut untuk individu yg layak memohon lesen memandu kan lebih baik. Itu baru betul menyelesaikan masalah.
  2. Khai Missiri

    Pemalas pun buat US$ 2,119.74. Dapat cek bulan-bulan!

    Bayaran dah buat bro.. Check CIMB, PM & email... :)
  3. Khai Missiri

    Misteri objek terapung

    Ingatkan berita pasal UFO tadi... :)
  4. Khai Missiri

    {SurVey} Dropship Barang Kegilaan Ramai Masa Kini

    Mcm tu pun okay jugak... :) private group khas utk dropshipper.
  5. Khai Missiri

    {SurVey} Dropship Barang Kegilaan Ramai Masa Kini

    maksudnye sistem pengurusan tempahan antara taukeh handphone dgn dropshipper... secara offline atau online... cthnya kalau secara online, dropshipper boleh semak stock, harga dan sebagainya....
  6. Khai Missiri

    Halal ke tak ni?

    kalau tengok Marketing Plan ader level 1,2 & 3 tu kire MLM la tu... tapi soal Halal ke tak, itu xpasti... tggu kawan² yg lain beri pandangan... :)
  7. Khai Missiri

    {SurVey} Dropship Barang Kegilaan Ramai Masa Kini

    Bagus ni.. berminat nak join kalau kena dgn system & harganye... :)
  8. Khai Missiri

    Salam perkenalan..

    Salam kenal & selamat datang... :) rajin² selak thread dalam forum ni.. banyak info² yg berguna... :D
  9. Khai Missiri

    Rumah Mampu Milik Prima

    kalau rumah seketul² mmg susah sikit kot nk buat kat dalam area pulau... kalau boleh pun mybe kos tinggi... just my 2 cents... :)
  10. Khai Missiri

    400 orang cedera tahi bintang timpa Russia

    Angka sebenar mencapai lebih 1000 org sebenarnya yg cedera kena serpihan kaca....
  11. Khai Missiri

    Salam dari Indonesia

    Salam kenal & selamat datang... :)
  12. Khai Missiri

    Salam perkenalan semua! :)

    Selamat datang... :) Ramai Otai² kat sini boleh membantu. Sama²lah kita menimba ilmu melalui forum ini...
  13. Khai Missiri

    Kicap bekas botol arak

    biasanya yg jadi kes mcm ni dari kicap² import kot... so, gunalah kicap buatan Malaysia.. ade berlambak kan kicap² local kt dlam Malaysia ni... :)
  14. Khai Missiri

    Maut tertelan gigi palsu ketika tidur

    macam-macam...
  15. Khai Missiri

    Bermain dengan masa.

    nice sharing... :)
Top