kekuda
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro.sori gangu..
    aku newbie ebay.n aku da follow topik Diari Usahawan eBay Berhingus lame da..
    aku nak tumpang tanye la.budak2 msia yang jual rayban kat ebay ni sume rayban ori ke cetak rompak?

    tak berisiko ke ek kalo kite list rayban cetak rompak?
    sori la aku ni newbie..

    thanks bro..jasamu dikenang
    salam

    kalau sudi add la aku kat ym.leh aku timba ilmu dari otai.. =)

    p/s: nak add ym takut plak ko xizinkan(gangu ko je nanti)
    Offline
    alamak , ramainya tanya ... lain kali tolong la PM aku eh..
    aku jarang bukak visitor msg nih..
    firza : aku takde skype.. maaf
    omecool : d/l link dah diberi kat dlm thread usahawan ebay berhingus.. :)
    Offline
    Salam bro kekuda. Bagaimana boleh saya dpt ebook buku ebay marketing bible tu ? Terima kasih.
    Offline
    @nikredzuan ,
    owhh ini perkara mudah , direct je call Gobala atau Zamri tuh..
    kalau diorg tak layan gak , mintak balik duit ko.. suh diorg bagi support yg baik kepada pembeli.. :)
    Offline
    salam bro kekuda...
    sy nk tanye 1 soalan...blh kan..
    sy ada beli RCB,domain pn dah reg,n dah bt pembayaran utk bantuan setup...tp lum dpt pe2 feedback dr RCB...agak2nye pe perlu sy bt....oder setup 2 cs masa kat darat jarang...
    sori la cs xtau nk tye sapa n kat mane....
    so bro kekuda la tempat nye...
    Offline
    salam, bro aku berminat nk buat folower apekende tu...mana nk belajar basic ye. aku baru add ym ko tadi.
    Offline
    Saya telah buat bayaran utk seo taiko
    Payment Sent (Unique Transaction ID #3GP41603VW5876700)

    Sent to:
    Hairuddin Abd Karim
    Email:
    hairuddin@in.com

    Amount sent:
    -$10.00 USD
    Fee amount:
    $0.00 USD
    Net amount:
    -$10.00 USD

    Date:
    Jun. 27, 2009
    Time:
    00:13:19 PDT
    Status:
    Completed
    Offline
    ermm.. yg tu takleh tukar..
    so caranya mudah je .. just carik lagi follower.. aku cari folower tetiap hari..
    jgn mudah putus asa.. mesti diorg akan follow ko nanti .. gud luck :)
    Offline
    bro.tanya ckit pasal twitter.
    aku dah ikut ape yg ko bg tahu dlm forum ni berkenaan ni(ak carik follower pakai flashtweet (www.flashtweet.com) ni senang je..
    dah login kat flashtweet tuh.. klik kat mass follow..
    pastu masukkan cth .. twitter , so anda akan follow twitter punya follower..
    masukkan cth : madonna .. so ko akan follow madonna punya twitter...
    heheehehe
    masalah aku sekarang,lepas aku ikut ape yg ko bg tahu ni,aku ada 1120following dan hnya 120 followers aku.boleh x nak ubah yg 1120 following aku ni kepada 1120 followers?kalau boleh,mcm ne?

    tq.
    Offline
    kepada ummiwawa..
    cara nak guna proxy amat mudah..
    anda leh check kat google..
    nak terangkan payah la kat sini.. :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top