Recent content by keefe

  1. K

    Gajet Portable smart washing maschine?

    you should get their latest front load washer because it is so good for any type of household. their model is NA-V11FX2LMY
  2. K

    Gajet Portable smart washing maschine?

    my sister have it at home and she barely use it because she cant use it to wash her mattress and so on. to spend almost 2k for a portable i dont think its worthy too. maybe try to find front load washer
  3. K

    tolong rekomen hair blower/dryer yg best

    Kita kering rambut pakai kipas je wak, tekan no 3 duduk kejap. Sambil keringkan skincare kat muka.
  4. K

    70,000 hartanah area JB. Ada yg tak laku, ada yg tak ada penyewa

    laa yeke sime darby ada contest? baru tauu.. dia punya contest tu open lagi ke? sebab nak masuk jugak, mana tau menang yg big big ke kan, boleh la kita seronok sikit kalau menang hihi
  5. K

    70,000 hartanah area JB. Ada yg tak laku, ada yg tak ada penyewa

    ye awak, bukan apa. kita kadang kerja pun susah jugk nak survive sbernarnya,, lain la kalau kita ni ada contest nak menang ribu riban, haa mmg masuk la dpat duit banyak macam tu
  6. K

    70,000 hartanah area JB. Ada yg tak laku, ada yg tak ada penyewa

    laa yekee. baru tau pasal ni, sbb ada juga terbaca, nak kena bayar tanah, bayar rumah lagi.. tpi rata rata skrg nk cri rumah sewa pun dah cekik darah juga harganya,, kdg tu jumpa dah rumah cantik molek tapi jauh dengan tempat kerja.. mmg terpaksa letgo
  7. K

    70,000 hartanah area JB. Ada yg tak laku, ada yg tak ada penyewa

    mmg susah nak beli tanah sekarang, kadang harga tanah sahaja dah cecah juta, nak bayar untuk buat rumah lagi. panggil ID.. sebab tu agaknya jadi lambakan tanah kan.. kerja pulak banyak nak kena support.. kita kena ada konsep lain laa saya rasa
  8. K

    Barang elektrik rumah, mana patut tukar dulu?

    4k ke bawah ke bawah kira berpatutan dah sekali blue Ag+ tu. Kalau nak kata jimat elektrik semua brand dah ada kot yg jenis save energy mcm ni. Cuma features je lain sikit rasanya 1637503159 Ada air panas sekali okay la sikit nak basuh yg baju kena minyak senang sikit. Tapi jgn selalu guna air...
  9. K

    Barang elektrik rumah, mana patut tukar dulu?

    Front load la lgi senang kalau nak keluarkan masuk bakul tu pastu sidai terus. Harga brapa kalau front load brand panasonic ni?
  10. K

    Barang elektrik rumah, mana patut tukar dulu?

    Lagi2 musim hujan skrng ni kalau ada mesin basuh sendiri mmg jimat duit sikit. Satu kerja jugak nak duk kat dobi sejam lebih tnggu siap basuh. Basuh kat rumah boleh basuh baju sambil masak kat dapur
  11. K

    Dalam Negara Share cara jaga kebersihan time covid

    Kes pun makin lama makin kurang sebab orng dok buat swab test.. Kadang first pegi negatif, second positi pulak.. Tapi tu lah sampai bila lah nak wfh je.. Nak jalan2 rentas negeri macam dulu2.. Ahahaha
  12. K

    Restoring my hair. Need help.

    Tak semua orang rambut senang lurus la... Kadang prepare lama pun tak jadi.
  13. K

    Restoring my hair. Need help.

    jadi iron brush atau hair dryer yang lagi senang nak guna? atau dua dua alatan yang berbeza
  14. K

    Restoring my hair. Need help.

    saya baru first time dengar brush iron tu. apa yang bagus dengan alat tu eh? and boleh dapat dekat online shop ke?
  15. K

    Restoring my hair. Need help.

    awak guna jenama apa ya? sebab saya guna dari watsons je ni. cuba awak share sikit
Top