Recent content by kecik_007

  1. kecik_007

    Dalam Negara Nenek, cucu rentung berpelukan dalam kebakaran

    sedihnya..+SedihMenangis+
  2. kecik_007

    Siapakah anda?

    Selamat aktif kembali bro..WC ni sudah lama sunyi sepi..harap dapat meriahkan semula forum ini dengan ilmu yang bermanfaat
  3. kecik_007

    Dalam Negara Intip telefon TMJ: Hanya salah faham, kata KPN

    tau xper...tapi memang betul la diaorg ada tapping line TMJ..cuma atas sebab apa, kite x tau la..KPN ni cakap bikin rakyat Johor pening..
  4. kecik_007

    Ayam goreng Kepsi

    aku mencari tepung ayam goreng yang betul-betul sama macam KFC..pernah jumpa tak brand aper?..dah banyak tepung aku cuba, tapi masih tidak berjaya...+Aghh+
  5. kecik_007

    Dalam Negara Kembara Mahkota Johor ke-19 bermula

    Piala FA akan dibawa mengelilingi Johor..Yehhaaaa!!!!!!
  6. kecik_007

    Ciri Bold, Italics, Strikethrough dalam WhatsApp

    windows phone ada update lagi ke bro untuk whatsapp?..
  7. kecik_007

    Teknologi WhatsApp Beta Untuk Android Memperlihatkan Penyertaan Fungsi Panggilan Video – Masih Tidak...

    whatsapp dah boleh buat video call lepas ini..mantap sungguh..+Lalala+
  8. kecik_007

    Dalam Negara Intip telefon TMJ: Hanya salah faham, kata KPN

    salah paham..so maksudnya betul la ada orang tapping line TMJ.. Cuma mungkin alasan yang digunakan tu lain..
  9. kecik_007

    Luar Negara Pengadil gay Sepanyol akhirnya berhenti

    bahaya betul..silap-silap tengah main bola kena 'cekup'...+KetawaSinis+
  10. kecik_007

    Luar Negara Pelajar ditangkap meniru dalam peperiksaan ala Mission Impossible

    kalau tak boleh jawab, bagi fail jerlah..+KetawaSinis+
  11. kecik_007

    Beli [wtb] akaun adsense malaysia non-hosted

    alamak..takut pulak bila kene macam ni..bukan nya murah akaun tu..+Dingin+
  12. kecik_007

    Teknologi Microsoft Akan Menamatkan Aplikasi Kalendar Sunrise Pada 31 Ogos

    hadoi..microsoft beli apps ni hanya untuk tamatkan jer..sedih la macam ni..aku memang guna Sunrise untuk keje seharian
  13. kecik_007

    Mewarnai gambar kucing

    macam best jer ni @peaksel
  14. kecik_007

    Sapa orang apply data roaming semasa gi melancong?

    betul..beli simcard sana lagi bagus..internet mesti laju berdesup kat Jepun...Doraemon pun ada...
  15. kecik_007

    Beli [wtb] akaun adsense malaysia non-hosted

    sedang mencari juga acc adsense...malas nak apply sendiri..+Hehe+
Top