Kasyidi
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    salam Encik ada tak VCC lagi?susah betul nak cari vcc yg boleh reload...

    yg ada kebanyakannya hanya boleh guna skali sahaj untuk verify paypal.
    tolong ya...

    urgent sagt nih

    email saya di:

    [email protected]
    Bro Kasyidi, saya ada order ebook Paypal bro tetapi tidak dpt lagi. Minta respon secepat mungkin.
    Salam, minta maaf semua. saya tak perasan mesej di visitor mesej ni. harap jika ada sebarang pertanyaan boleh PM saya terus.
    sedih gak la..
    nape saudara nie xmau respon aper2...
    aku bayar e-book tue...
    salam saudara.. saya nak tanya berkenaan ebay. mcm mana proses jual beli tu berlaku? bila saya menang bid, apa yang perlu saya lakukan utuk bayar? msg seller dulu ke?

    bagi kes ni pulak. kalau saya seller, dan ada org menang bid.. apa yg perlu dilakukan seterusya? mcm mana buyer nak bayar? dia perlu msg saya dulu ke? dan saya perlu bg email account paypal sya kat dia ke?

    harap dpt membantu. salam.
    Salam Bro,
    Kawe baru buat pembayaran untuk Seminar SpeedAdsense melalui link affiliate demo. Harap dapat jupo di PJ nanti untuk rebat.

    Kawe ore Bachok Bro, tapi buat sementara ada di Seremban.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top