Kasimo Aloi
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam sejahtera,

    Maaf menganggu saudara. Buat pengetahuan saudara, sehingga hari ini pertandingan affiliate Rahsia Kedai T-Shirt Online hanya di menangi oleh Suhaimi Ismail (17 Sales) dan Kasimo Uloi (1 Sales). Jesteru saya bercadang untuk menutup jualan produk ini pada 20 Mac 2011.

    Jika saudara mempunyai sebarang bantahan, sila maklumkan kepada saya sebelum 20 Mac 2011 ini.
    Komisyen Affiliate akan dibayar pada 1 - 3 April ini seperti yang dimaklumkan dalam syarat-syarat affiliate. Terima Kasih.

    Regards,
    Zainol Rashid
    Offline
    thanks diucapkan kepada bro coz memberikan "thanks" pd post sy..
    harap dapat kenal ngan lebih lanjut pasni..
    :P
    Offline
    Salam,

    Please contact sy pakai ym @ email @ tiket
    fadzridesign@yahoo.com

    ade order banner ek?
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    salam

    Big Banner RM 15 (header) harga promosi ni :D

    sy cuba pm tp x dapat.
    Offline
    Amount: RM20.00 Status: Successful
    Reference number: 1376277695
    Transaction date: 06 Mar 2010
    Transaction time: 11:44:36

    From Account 164052374435 WSA

    To 3rd Party Account Number: 154110027985
    Account Holder Name: SARIPUDDING BIN SALI

    Effective date: Today
    Offline
    salam saudara Kasimo.saya nak tanya
    saya ada akaun paypal yg da verify tapi skg kad
    saya dah expired..

    selain add kad debit baru adakah saya boleh guna
    vcc untuk selesaikan maslah ni sebab skg saya tak
    boleh buat pembelian online dek kerana maslah kad expired.

    harap saudara boleh bagi pandangan..

    satu lagi jika benar vcc boleh tolong adakah vcc jenis yg boleh reload patut digunakan?

    terima kasih!
    Offline
    salam..asal xleh donlod ek panduan mmasyuk tu?hope, ade link len yg blh sya donlod..berminat gak ni..cmbez je..
    Offline
    assalamualaikum,
    refer kat thread masalah rapidshare bro~
    leh pm or emel sy for details.
    mstrse7en@gmail.com.
    TQ.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…