Recent content by kamil84

  1. K

    Coba

    SALAHKAN KU!!
  2. K

    Jom share iklan raya

    Jangan throwback sangat... Tahun ni mcm kembali je maklong bawang
  3. K

    yay or nay?

    Yup. Kena to me once.. Btw, you still use ultra? Try helix hx8 la bro.. Good also. But make sure buy original one la xD
  4. K

    Dyno tab.

    Tak tau la tu yang bertanya ni. Harga minyak naik memang sekarang ni aku cari jalan nak save minyak je. Lah.. Ye ke? Cehh aku ingat ye la boleh save minyak sampai 40% mcm diiklan kan. Hadoi..
  5. K

    Dyno tab.

    Siapa kat sini pernah pakai Dyno Tab pil untuk save minyak kereta? Betul effective ke...
  6. K

    Aku Bukan SuperAyah

    Taska pun bukan sepanjang hari bro. Pagi je.. Melainkan cari orang gaji la kot.
  7. K

    Aku Bukan SuperAyah

    Hahaha.. Ada ke cakap camtu. Sian la kat tt. Tapi betul gak la kena adapt slow2.. Takkan nak biarkan je anak2 tu kann..
  8. K

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    tu la pasal kan. aku baru2 ni tengok satu video kat insta sorang makcik tua ni merayu rayu mintak anak2 dia ambil dia dari pusat penjagaan. kesian weh.. sebak rasanya.
  9. K

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    aku rasa depends jugak la. kalau cari pembantu tapi kerja acuh tak acuh baik takpayah. pusat penjagaan pulak kalau uncle ko tanak duduk situ pun susah gak.
  10. K

    Housewife Problem

    caregiver? this one https://www.caregiverasia.com/ ?
  11. K

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    if this is one of platform that provides home nursing service which charged the price according hour based. and this one is really affordable to. i also recommend anyone that seek for home nursing to try caregiverasia as well.
  12. K

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    if not mistaken there even some home nursing service even charge based on hour.
  13. K

    Runsing sebab kad kredit

    Hahaha. Saje je over sikit buat hype. Tapi kalau ko tengok pun nak pegi gold coast australia pun pakai 27 ribu points je. Sign up je dapat welcome bonus + quarterly bonus 25 ribu points sikit lagi dah boleh redeem ke gold coast. Nice weh.
  14. K

    Runsing sebab kad kredit

    Yela 3000 points tu tambahan untuk welcome bonus dengan pebelanjaan minima rm1500 dalam 60 hari lepas dah sign up card. lepas tu ada points untuk quarterly bonus sehingga 25k big points.
  15. K

    Runsing sebab kad kredit

    Peh gila ah boleh dapat 25k big points bila sign up je?? Dah la dapat 6 points setiap 1 ringgit. Senang gila nak collect points. Boleh fly tiap2 bulan doh!
Top