Recent content by kamikaze

  1. K

    Sapa nak belajar pasal Commission Junction dari sifu yang terer!!

    wahh...kad debit pun ade yang tipu..? Jadi ade cara lain tak nak bukak bank account USA? Saya pun nak bukak jugak lepas baca ape yang member discuss kat sini.
  2. K

    Untuk Affiliate Kayarabak.com

    terima kasih cindai. sekarang dia bayar direct terus masuk paypal account selepas buat sales..lagi bagus macam gini pasal tak payah tunggu. tak payah risau dan stress kalau takut dah buat sales, sekali tak dapat bayaran. Saya rasa dia ade baca kat forum forum pasal banyak scam..owner tak...
  3. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    Terima kasih bro dan saya agree dengan apa yang awak katakan. Ade member member saya yang dah buat duit sikit dan ade juga seperti biasa, beli lepas tu sibuk dengan kerja..sibuk dia kalah perdana menteri..hahah kemuskilan pada web kayarabak tu terpulang pada masing masing..kalau dah...
  4. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    hahaha bro, nak buat duit nak kena berani try dan juga kenalah gunakan instinct kita..kalau jual benda yang 10000 orang jual, aku rasa susah lah nak compete..jadi jual benda yang unik ni ade untungnye jugak pasal tak ramai orang yang nak jual...orang asyik cakap scam la..tak betul la..jadi kita...
  5. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    Ok bro member member kat sini, Aku ade recommend produk ni kat member member sekolah lame aku dan juga member member ofis aku bila aku join affiliatenye pasal aku tengok komisennye pun ok jugak dan juga aku pun nak tahu dia akan bayar ke tidak. Siape tak nak duit...aku dah buat 9 sales itu...
  6. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    Power la kereta kau..mesti dah banyak buat duit kat internet kan? ajar ajar sikit la orang kaya..
  7. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    hehehe bukan marah..stress aku.. asyik pei dari satu forum ke satu forum, scam sane scam sini..semuanye scam...hahaha sampai aku pun dah tak tahu mane yang betul..aku rasa stress macam gini.. masuk forum internet marketing, dengar orang omong omong pasal dosa dan agama..alamak, aku rasa...
  8. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    Terpulang pada korang la..kalau awak pikir ade bau bangkai, itu hak awak. Tanya diri awak sendiri...kalau awak dah buat duit kat internet, dah takde nak terhegeh hegeh tengok benda benda tu semua kan? saya rasa si kaya rabak tu pun tak paksa awak untuk beli ke ape kan? kalau setakat nak...
  9. K

    Bina List dan dapatkan beribu product free

    Member member semua, Jangan takut kerana ini bukan scam..hahaha..dah terlalu banyak semuanye pikir scam jadi macam takut nak berikan sesuatu info kat sini..hehe Saya baru dijemput untuk masuk satu program dimana kita boleh build list kita dengan masa yang singkat (saya dah try dan benar)...
  10. K

    WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

    mula mula aku masuk forum ni, rasa gerek jugak dapat berkenalan dengan marketer marketer lain tapi sekarang aku rasa, macam tersalah masuk forum la. aku tengok forum ni lebih kepada tempat orang mengadu kena tipu dan macam dah jadi tempat maki hamun orang lain. kalau kena tipu, pegi aje report...
  11. K

    WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

    Kalau dah tahu gitu, hanya dapat RM10 kalau satu orang sign, apsal pegi join? tanya diri sendiri... dah tahu tahu dia katakan RM10 dan bakinye dah terang pegi kat mereka, tapi kenape still join? nak salahkan siape? dan juga dah tahu software yang mereka beri tu software email spam untuk...
  12. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    Kaya tak kaya nak kena try dulu la..
  13. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    Aku rasa pun gitu..kalau scam, dah member kerja aku cakap kat aku..tapi mereka nampak ok.. nanti besok masuk ofc aku tanya lagi..amacam produk kaya rabak tu..tapi aku tak boleh tanya terlalu direct pasal nanti jorang tanya apasal pulak nak tahu tentang buku tu kerana aku yang promote kat...
  14. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    Saya belum beli..tapi dah promote kat member sekolah lama dan ade yang dah beli..nanti nak kecek kat jorang aje..hehehe
  15. K

    kaya rabak: buat duit di internet

    AKu ahli baru kat sini dan jugak nak promote ape ape yang member member kat sini rekomen. Bro, kau tak tahu ke sekarang banyak orang orang baru masuk internet marketing..jadi kau tanya diri sendiri la.. seperti aku, aku ni curious tentang ape ape produk baru yang boleh aku promote...kalau...
Top