K
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Bro, please reply di thread tentang review bro tentang produk saya..
    Dari semalam saya htr banyak pm tp x reply...
    hai bro kallam..

    saya berminat nak dapatkan VCC ni tapi tak tahu cmner nak guna.. kemusykilannya kite dapat reload VCC tu tak. Camner nak kuarkan duit dari VCC tu?

    sekadar nak bertanya coz bro kallam dah ade VCC kan.. boleh PM saya tak..

    Thanks..
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada kallam ... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top