Recent content by KalahAku

  1. KalahAku

    Motivasi diri

    Raya sudah dekat, ada mood ke? Biasa iklan akan buat video raya kan... apa special tahun ini di TM
  2. KalahAku

    Jom share iklan raya

    This special festival for sure will get a lot of sentimental video but meaningful to me... last year TM did very well on the raya video... Dont know this year how is look like
  3. KalahAku

    Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

    Tergantung tekan2 apa2, aku 1gb pun x blh habis data ku... kalau video mmg x cukup... tapi aku tau habis data blh topup extra quota kan? rm5 dpt lagi 10gb burung hantu dah... x ada masalah dah...
  4. KalahAku

    Kecewa dengan hotlink

    maxis tak aci buat camni. kite orang pun bayar jugak, patutnya harga mane2 pun same la kan. kalo nak beza sangat pun jgnlah sampai tahap ni
Top