Recent content by kakeru

  1. kakeru

    Bonus Pembelian IMFlippa - Flippacash Berlesen PLR

    Salam Zalnet, Bonus di atas tu ebook ke?
  2. kakeru

    [MRR] 13 Idea Buat Duit Bagi Graphic Dan Web Designer ~ harga istimewa di dalam !

    Salam RK. Dah bayar tadi. Harap dapat send kepada saya. Bg link kat FB pun ok - Ir Kakeru (Facebook account). TQ
  3. kakeru

    Program f.r.i.e.n.d.s club dah makin ramai join?

    Yup 3xc. Memang camtu cara FC ni, brainwash habis2an. Klu rasa2 takleh jalan gak budak tu, dia bawa marquis2 lain lak. Tu je la cara yg terbaik bg diorg nak meyakinkan org2 baru gaknyer... Takkan nak citer kat kedai mamak kut, takut plan terbarai. Lagipun nanti kena belanja minum si prospek...
  4. kakeru

    Program f.r.i.e.n.d.s club dah makin ramai join?

    Salam semua, dah lama tak melawat WC. Mengenai friendsclub, baru semalam saya menemankan kawan saya yg dah terjoin FC ini dgn modal RM2K. Even nampak tak banyak mana pun RM2K bg marquis (maaf jika silap) mereka, pada saya ia sangat besar. Sehari sblm tu, kami dah pi ke opis Netstar...
  5. kakeru

    Tentang ABDUL RAHMAN BIN AUF ra

    Salam nothen, Boleh baca di sini, http://ustazcahaya.blogspot.com/2010/01/jum-tengok-kekayaan-saidina-abdul.html Saya pun suka baca profile enteprenuer Islam ni :)
  6. kakeru

    Surat Cinta kpd bro Shuth

    Thumbs up!! Saya sokong cadangan bagus ini. Tapi kena cadangkan tajuk apa yg bakal dibincangkan la agaknyer. Silap hari bulan, WC ditulis dalam 2 bahasa..hoho.. Canggih gak ;)
  7. kakeru

    [Betul ke?]perempuan tidak digalakkan ke masjid

    Perempuan, boleh je ke masjid jika ia mudah utk dia dilakukan. Cth: perjalanan ke masjid adalah aman/ baik tanpa ada sebarang gangguan So, dia boleh pergi kerana tiada gangguan/ bahaya yg menyusahkan dia utk pergi.
  8. kakeru

    [PERCUMA!!]5 Orang Bertuah Sahaja!

    Dah send emel dan PM. Boleh cek, thanks.
  9. kakeru

    [PERCUMA!!]5 Orang Bertuah Sahaja!

    O, ic. Bila boleh buat pembayaran?
  10. kakeru

    [PERCUMA!!]5 Orang Bertuah Sahaja!

    Salam Reezluv, Bila boleh dapatkan report tu? Jap, RM20 tu utk report ke atau apa? kurang faham..maaf2x..
  11. kakeru

    3 Ebook Free - Untuk Newbie Sahaja!!

    Terharu ke tenteraangin? huhu.. Saya lagi terharu baca buku tu..
  12. kakeru

    Nak tengok banner yg korang design...

    Contoh design:
  13. kakeru

    Tak boring ke tulis ebook?

    Betul tu pinguspy, nak tulis ebook memang leceh. Tambah pula utk tulis ebook yg menerangkan mengenai sesuatu teknik. Kena ada grafik, nak bg org faham n so on. Nak senang, outsource je la. Takpun, wat video terus..senang sikit keje. Tapi nak upload lak masalah la kllu video tu besar2..huhu..
  14. kakeru

    3 Ebook Free - Untuk Newbie Sahaja!!

    Salam tentera angin, Saya dah wat satu entry dedikasi utk ebook encik nih. Boleh refer sini, http://blog.readercircle.com/story/impian-itu-benar-benar-realiti.html Thanks byk2 :)
  15. kakeru

    NVU or Dreamweaver?

    Saya guna frontpage jer..huhu..
Top