K
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam kak..
    Saya nak tanya, apakah sistem ini halal..??
    Apa bukti sistem ini halal? bkn produk. saya pasti produk mmg halal. tp berkenaan sistem ni. halal kea..?? saya kurang jelas. kalau akak boleh pastikan, boleh saya cerita pada org lain juga..
    Offline
    slm..kc online ke skg,ssh nor nk jumpa kak chik dlm nih...dlm thread ada org ckp isnin or selasa ni pool dh penuh,btl ke??xde pool baru ke,bkn apa kakchik,sy nk ajak adik beradik n mak msk,nk beli byk2 xde duit so srh depa beli sendir n pakai sendiri,so satu family pakai produk nih disamping dpt side income la,hehe..tp kalo dh tutup n xde pool baru,xde la rezeki mereka..
    Offline
    Askum.

    Kakchik, saya nomelqute@Dahlia Alang Sulaiman. 6/5, last week saya ada sent sms utk order n dah berikan details utk bank akaun. just nak tau dah pos ke produk collagen tu. tq.
    Offline
    salam kak chik,
    nak tanye sket. kak chik da tetapkan bonus $300/bln utk setiap pembelian pakej ker...coz bru jap sy msuk ke web kak chik, rasenye dulu takde plak kak chik mention psl bonus kt web kak chik tuh.. skang ni dah ade plak...

    P/S: camne biz? mesti kak chik tersenyum-senyum jerrr:D
    Offline
    Askum, Akak berminat dg produk yg kakchik promote ni. pasal mata ni kalau nak pastikan masalah di mana kliniknya, berapa bayarannya utk consultancy n camne dg doktor yg check tu memang bertauliah ke.. Risau gak.. Maklum la mata part yg amat penting, silap rawatan lain plak jadinya. Mata akak ni macam ada setitik jernih n ada gak yg kelabu, n banyak macam selirat2 benang atau macam bentuk cacing halus tapi jernih kekadang kalabu n ada masanya vision kabur di bhgn tgh mata. Akak memang pakai spek n powernya > 500.

    Akak hujung minggu ni nak p rmh makcik di Shah Alam n kalau k'adaan mengizinkan boleh ke jumpa


    Dahlia@
    nomelqute
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top