kaiba910
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Kami ingin memperkenalkan satu lagi platform pengiklanan secara percuma dalam talian yang membolehkan peniaga dan individu untuk menjual atau mempromosi barangan/perkhidmatan mereka melalui internet. Ianya satu peluang yang baik untuk mereka yang menjalankan perniagaan secara online.

    Maklumat lanjut, sila layari www.1tradezone.my
    Offline
    haha..ko tggu prelaunch nig 2.0. aku bg free ko kat ko utk review copy + membership support komuniti kat ko gak..
    tp nanti ko review elok2la..lau nak kutuk leh..tp jgn kutuk byk2..haha..

    aku bajet dlm mase terdekat ni nak launch..
    tgh siapkan ni..adess..
    Offline
    haha..bagus campak lombong je mamat tu.
    cite amazon? nak cite cmne tu? hoho..
    aku still lost lagi ngn amazon ni. belum jumpa proper guide lagi.
    asik buat test n error je. belum success2 lagi. huhu..
    ko dah ada guide dia ke?

    p/s: serius aku x cam ko masa seminar CB tu. yg mana 1 ek?
    Offline
    Emm bro, setakat ni. Apa aku tanya semua rash jawab. Cuma, aku sendiri salah sebab apa-apa hal tak rujuk dan tanya dia. Dia sendiri dah tunjuk live sample dan aku tengok group/fanpage semua tu memang aktif. So, aku ingat nak cuba lagi sekali bila internet betul-betul elok.

    Setakat ni, aku tak mahu komen lagi pasal keberkesanan. Tapi aku dah invest, jadi aku akan dapatkan duit balik. Aku pun ada cuba, cuma cara salah sikit. Harap lepas ni boleh dapat.
    Offline
    salam bro..aku ni student cpalead rash..aku dh buat semua teknik tu..smpai hari ni 1 sen pun aku xdapat..nyesal aku labur RM350
    Offline
    salam kaiba...saya nak tanya ckit...biasa nya online pkul berapa ?...sbab saya t'ingin la nak timba ilmu dari kaiba...PM saya ek...TQ
    Offline
    salam, bro. :D

    bro pernah beli tak 'ebook 40 panduan buat duit dari rumah'? pernah baca post bro kat sini. so, kalau ada, harap, bro boleh post kat thread ni. :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top