Recent content by kai_ilmi

  1. K

    Akaun Ebay Suspens

    bookmarked
  2. K

    macam mana nak bayar fee ebay?

    bookmarked
  3. K

    (Pertanyaan) Berkaitan Masalah Di Ebay

    untung bersih = ( harga jualan + shipping )- ( harga kos item + harga shipping + listing fee + paypal fees )
  4. K

    Jom Cari Idea eBay !!

    maksud sy begini tuan, contohnya diatas pic produk diatas, kita ltkkan url atas pic tsb www.fleeceblanket.biz iaitu website jualan kita diluar ebay... thanks...
  5. K

    Jom Cari Idea eBay !!

    thanks zulshah...apa software dia guna agaknya sbb semua design dia masuk dalam gambar ni...lg satu siapa tau samada langgar tos ebay ke kalau letak url dalam pic?
  6. K

    [ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

    nak tanya sikit dr pengalaman tuan biasanya traffic dari referex ni akan membeli produk atau dtg visit je?maaf kalau dh ada org yg tanya soalan sama sebelum ni..
  7. K

    [AMAZON] $$$ Motivasi - Akhirnya sy jumpa kaedah TERBAIK buat DUIT dengan AMAZON $$$

    amazon ni lubuk duit gak ni....bila nak keluar ebook tt?
  8. K

    Buat $100 Setiap Bulan Dengan Amazon

    bila nk keluar ebook?? best ni...
  9. K

    Jom Cari Idea eBay !!

    1.siapa tahu dropshipper untuk produk ni? 2.seller ni edit dalam ps atau ada website yang automate dari image pilihan ke blanket mcm tu... thank you
  10. K

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    ye kot salah klik....ha ha
  11. K

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    pelik gak sbb overstock dgn walmart pun ada jual kt ebay kalau tak salah....
Top