Recent content by jurina

  1. jurina

    e-Book Rahsia Menang Sebutharga Kerajaan --> Baru Dilancarkan!

    Tahniah hasilkan ebook ini !....selalunya orang awam macam saya nie tidak berani untuk terlibat dalam tender kerajaan. Mungkin tidak berani dan malas mencuba salah satu faktornya ialah tiada asas langsung dalam sebutharga ..he..he..tahniah sekali lagi.
  2. jurina

    Backlink Percuma 75k High PR! Full Pakej 650k Pun Percuma

    saya pun nak juga...
  3. jurina

    TERHAD ! SUPER BONUS Pakej Lengkap Panduan Shopping Cart

    offer ni sampai bila? cantik bonus !
  4. jurina

    salam, berapa harga vcc untuk verify paypal dan berapa lama boleh guna?

    salam, berapa harga vcc untuk verify paypal dan berapa lama boleh guna?
  5. jurina

    Naik berahi dalam bas

    ha..ha..sekarang ramai orang dah tidak waras! macam-macam tingkahlaku sosial yang pelik dan tidak normal.
  6. jurina

    Apa Nak Buat Dengan Voucer Google RM125.00 Untuk Adsword?

    saya pun dah 2 kali dapat kupon tu, masih tak guna sebab saya masih tiada kad untuk verified.
  7. jurina

    ** Unfamous Niche KW Inside *** CB Strategi for 2011 >> Limited 50 Owner Only !

    Ok, saya pun dah terima.......memang banyak keyword yang diberi dan saya dah tak sabar menggunakannya !!!. Malas dah nak search keyword...nie kira jalan senanglah. Best!!
  8. jurina

    Masalah Newbie- Takut Nak Langgan Autoresponder

    Sama lea macam saya takut lagi nak pakai autoresponder...takut tak lepas nak bayar bulanannya.
  9. jurina

    Bleach Corner

    Suami saya minat gila...bleach nie..selalu download bleach supaya seronok tonton offline.
  10. jurina

    Nilai sesebuah domain?

    Menarik lea pasal nilai domain, nanti nak cuba juga teroka benda nie. Ebook jutawan domain pun memang dalam senarai mahu dapatkannya!!!
  11. jurina

    Siapa Ada Pengalaman - Buat Promosi Guna Facebook, Sila Kongsi bersama

    Baru nak mencuba promosi di facebook!.....nampak macam ramai yang dah berjaya.
  12. jurina

    Ade sape2 minat Avatar The Last Airbender tak??

    minat sangat2 cerita nie tapi yang kartun punyalah!!
  13. jurina

    ***Manusia makin kejam dan pelik***

    Di Malaysia sekarang nie macam-macam jenayah kejam selalu terjadi. Kalau dulu tengok jenayah-jenayah kejam kat tv jea macam dalam cerita csi dan yang seumpama dengannya. Tapi sekarang....menakutkan. Mengikut kajian rakyat Malaysia ramai yang STRESS dan masalah penyakit mental semakin bertambah.
  14. jurina

    Coming Soon- Jemputan Menyertai Affiliate - Resepi Chef Hotel 5 Star 4 Diamond

    Wah best lea kalau tahu buat taufufah sendiri. Kesukaan surirumah nie......
Top