Recent content by JomHoneymoon

  1. JomHoneymoon

    Pakej Cruise Libra 4H3M (Penang-Krabi-Phuket-Krabi)

    JOM NAIK STAR CRUISE LIBRA ( PENANG -PHUKET-KRABI-PENANG) = Promosi harga pembukaan terhad!!! Wah, atas permintaan ramai , Cruise Star Libra kini kembali untuk pakej perjalanan cruise ke destinasi terindah di Laut andaman , kita akan melawat Phuket dan Krabi !! Kenapa best sangat naik cruise...
  2. JomHoneymoon

    Rahsia Income RM50K Dgn UBER

    Uber atau grab car dah jadi pilihan utama dari Teksi di Kuala Lumpur sekarang
  3. JomHoneymoon

    Dalam Negara 3 anggota polis ditahan pandu BMW, Mini Cooper klon

    Banyak sumber abang polis ni..siap guna kereta mewah lagi tu
  4. JomHoneymoon

    TERBARU JOMINSTA - Blueprint Step by Step Pemasaran Instagram! Komisyen BESAR!

    nak join tapi dah tamat tempoh ..semoga ada rezeki di masa akan datang
  5. JomHoneymoon

    Luar Negara Donald Trump, Presiden US tertua dalam sejarah

    Moga moga panjang umur , ramai pulak yang tak suka kat dia ni..tapi menang pilihan raya ..camana tu?
  6. JomHoneymoon

    Dalam Negara Penuntut Unimas gempar buaya melintas atas jalan

    kisah seram jugak ni, semoga semua pelajar dalam keadaan selamat
  7. JomHoneymoon

    Nik Aziz selar Kassim Ahmad

    lama dah thread ni , kalau dah tak berkenaan boleh hide sahaja
  8. JomHoneymoon

    TIKET FLIGHT MURAH

    terima kasih atas maklumat di berikan, akan visit
  9. JomHoneymoon

    Luar Negara Video budak bersin hingga jatuh terlentang jadi viral

    Ini nak kata lawak pun tak sampai hati..takpe kita layan je dulu
  10. JomHoneymoon

    Ahmad Razif kekal Menteri Besar Terengganu

    semoga dia boleh jadi pemimpin yang baik dan berintegriti untuk rakyat bawahan
  11. JomHoneymoon

    Pakej Honeymoon dan Pakej Bulan Madu 2017

    PAKEJ HONEYMOON ,BULAN MADU DAN ANNIVERSARY POPULAR TAHUN 2016/17 PADA HARGA PROMOSI !! . Mengapa anda boleh memilih kami sebagai pengurus pakej honeymoon anda? . Pakej destinasi romantik dalam dan luar negara tersedia Pilihan tarikh pasangan pengantin sendiri , Tambahan tempahan penerbangan...
  12. JomHoneymoon

    Bus Rental Recommendation?

    Hello my friend , we can help to arrange for your friend call us at 0106000300( Jabir)
  13. JomHoneymoon

    Dalam Negara BMW dipandu wanita mabuk terbabas di Jalan Cheras

    Aduhai, eksiden sebab mabuk pulak tu..memang panas la ni
  14. JomHoneymoon

    Dalam Negara BMW dipandu wanita mabuk terbabas di Jalan Cheras

    Aduhai, eksiden sebab mabuk pulak tu..memang panas la ni
  15. JomHoneymoon

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    Terima ksih atas maklumat berguna di atas..Scammer sekarang makin pandai tukar perniagaan dan nama,,padahal kat belakang irang yang sama je
Top