Recent content by jokerkolo

  1. J

    Jual peluangkerjaya.com untuk dijual

    Selamat sejahtera rakan2 semua. Kawan saya berminat hendak jual laman PELUANGKERJAYA.COM | "Laman web (PELUANGKERJAYA.COM | pencarian kerja yang sudah beroperasi selama 9 tahun ini sedia untuk dipindah milik kepada pihak yang berminat. Pihak yang berminat boleh kemukakan harga yang dirasakan...
  2. J

    [ TARGETED Fans] Servis Tambah Like FanPage

    Bro check email ya ;)
  3. J

    Teknik Autopilot Facebook Fans Versi AMMAR ADNAN

    ada lg ke nak juga
  4. J

    Facebook Traffic Booster! Mahu tingkatkan "Like" kat facebook anda?

    Apsal bila like keluar error ye. Ke aku sorang je?
  5. J

    Facebook Traffic Booster! Mahu tingkatkan "Like" kat facebook anda?

    bro aku dah bayar chekc email ye :)
  6. J

    Facebook Traffic Booster! Mahu tingkatkan "Like" kat facebook anda?

    bro kalau ada kosong aku nk satu bro.
  7. J

    [Apa perasaan Korang] Barang baik & baru jd mcm ni ?

    nasib baik no plat ferari tu WTT kalu WTF mmg la...haha
  8. J

    [Apa perasaan Korang] Barang baik & baru jd mcm ni ?

    Terjumpa pic ni kat wall FB mmbr, Kalu dah ada tepek kt sini kira halalkan la erk.. Sian Owner keta wira tu :D
  9. J

    ApaBila Mat Rempit Bertembung dgn JPJ

    pelik gak budak tu, nak lari tapi lari skali ngan moto ke kawasan lalang & semak.dah tentu x de jalan..
  10. J

    ApaBila Mat Rempit Bertembung dgn JPJ

    yg x tahan siap suh nyayi lagu negara ku ngan suh cium tangan..apada..haha
Top