Recent content by johntravolta

  1. johntravolta

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Hai abang kekuda
  2. johntravolta

    [MURAH] Servis Naikkan View, Like video Marketing Youtube..

    Berminat jugak dgn servis nih, saya park dulu la Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
  3. johntravolta

    Iklan Di Fanpage Lebih Dari 1 Juta LIKE!

    Berminat jugak tapi nak tgk fanpages dulu untuk 700k dgn 1M blh? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
  4. johntravolta

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    Cek pm boss Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
  5. johntravolta

    Ebook FREE "RAHSIA Mendapatkan TARGETED Like - Kini Di Bongkar!"

    Saya berminat Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
  6. johntravolta

    Sesiapa nak buat dropship dan borong jersi bola 2012/2013?

    Pm detail pls Sent from my iPad using Tapatalk HD
  7. johntravolta

    [ SEO 2013 ] - Servis "SEO Hebat" 2013 - Naikkan Ranking Website Anda!

    Cek pm boss Sent from my iPad using Tapatalk HD
  8. johntravolta

    [ SEO 2013 ] - Servis "SEO Hebat" 2013 - Naikkan Ranking Website Anda!

    Available lagi ke? Pm boss Sent from my iPad using Tapatalk HD
  9. johntravolta

    Akaun Ebay Suspens

    aha, apa khabar tuan masta successor? lama tak masuk wc la nih baru dapat jenguk2. tgk forum pun macam dah kena langgar garuda jek, senyap sunyi skrg. adakah kerana di serbu oleh paypal? hoho...
  10. johntravolta

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    humangaih, 30k sebulan ray ban aje. kalau tau awal2 berguru ngan tuan masta pun bagus. kagum.. kagum..
  11. johntravolta

    Akaun Ebay Suspens

    dahsyat tuan masta sifu successor nih. semua maklumat di hujung jari jek. sila beri tunjuk ajar pada niubai boleh?
  12. johntravolta

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    pergh, sungguh tegas siffeww skrg ini!! huhuhu
  13. johntravolta

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    apa definisi akaun real? Nama betul? Alamat betul? ala, boleh jek pakai lagi nama sama create akaun baru, alamat pusing2 sikit jek jadi la akaun real ke-2, ke-3 dan seterusnya.. hihi...
  14. johntravolta

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    jom tt kat cheras, hihi...
  15. johntravolta

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    den ado jek, dah tak aktif skrg so jadi silent reader jek la sambil2 menghiburkan diri dgn membaca ayat2 motivasi, ayat2 bakar line dan ilmu2 dari sema siffeww2 & otai2 sekalian jek skrg.. hihihi....
Top