Recent content by johari

  1. johari

    Dah 18 tahun dengan pasar malam

    Salam buat semua warga WC, semoga anda semua sihat walafiat. Dah agak lama saya tak masuk sini sejak join dari tahun 2008 dulu..... Cerita saya pendek aje ...tak nak panjang lebarkan sebab ramai dah kenal saya hehehehhe.... Saya cuma nak ajak Nega Kat Pasar Malam...Jom Jom Ebook Pasar Malam...
  2. johari

    Skim Pelaburan Emas Menipu

    Yang terbaik..melabur emas dengan bank-bank yang telah diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia.....
  3. johari

    10 sebab website anda gagal menghasilkan jualan hebat-bahagian 1

    Kalau sekarang ni ghasa mngkin dh ok kot produk fizikal jual online....x da masalah...cuma kalau ebook produk yang guna kederat atau guna tenaga nk cari duit susah ckit nak jual heheehhe
  4. johari

    10 sebab website anda gagal menghasilkan jualan hebat-bahagian 2

    Jawapanya adalah ya pernah, sya aktif membeli produk online berupa ebook pada tahun 2008 sebab nak belajar secara online ..semua ok ja....hinggalah kegagalan saya dalam trading forex hehehe
  5. johari

    Pasarkan bisnes offline anda melalui facebook dengan berkesan!

    Info yang bagus....5 bintang
  6. johari

    Hariaaaa Penang Hariaaaaa

    Hariaaaa Penang Hariaaaaa
  7. johari

    Hariaaaa Penang Hariaaaa

    Hariaaaa Penang Hariaaaa
  8. johari

    Income Stream Ku Dengan Perniagaan Pasar Malam

    Salam....masih ada yang berminat...sori bro..ramadan dah berlalu...tak sempat nak bagi pendapat....boleh lawati blog saya seperti Siggi kat bawah tu untuk maklumat dan pembelajaran... cuma sekarang ni hujan sedang melanda di Pulau Pinang so faham-faham jer la...:D;;)
  9. johari

    Income Stream Ku Dengan Perniagaan Pasar Malam

    mmmmm...salam buat smua..dah lama x mai kat sini...masih ada lagi no..hehehe...sib bek anak sye jmpe threat yang rsenya dh masuk 3 tahun di buka..masih ada yg sudi nk reply...apa pun perniagaan Pasar Malam semakin hangat dan Panas kunk ni...terutamanya di Pulau Pinang..ramai peniaga baru yang...
  10. johari

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Kerenah pelanggan memang da lumrah dlm dunia Biz..samada Online atau Offline...apa pun mulut kena manis..senyum alwiz...lau depa nak wit depa balik..kita pulangkan aja..jgn marah depa..senyum jer..dan ikhlas..itu yg pentingnya...besa la mulut dan cita rasa manusia tak sama..ada yg suke ngan...
  11. johari

    WC Gathering 2011

    teringin la gak
  12. johari

    Dropshipping Koleksi Utk Wanita

    Dropship..memang canggih..aku pernah gak dapat jual dulu guna teknik dropship..tapi yang malehnya nak design huhuhu...
  13. johari

    Potong, kisar zakar suami

    Lau Malaysia guna Hudud sure la...huhuhuhu
  14. johari

    Pemuda tunjuk cara jadikan komputer seperti iPad

    Huhuhuhu..China...ciplak..mmg pakar..ko nk beli kew..tipon made from China huhuhu...guna 3 hari da kaputtt..huhuhu
  15. johari

    Malaysia (harimau malaya) vs liverpool (the mighty red)

    Sok Malaysia nak bercakaran ngan The Red.....bagi aq kalah atau menang bukan persoklannye..yg penting..team Malaysia dapat belajar ..coz bukan senang nk dapat main ngan team dari EPL ni.... Admin lau..treat ni da ada juz delete...no heard feelling.....cheerrrr...
Top