Recent content by jnal

  1. jnal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Tarikh : 28 August 2010 Waktu : Sejam sebelum bukak puasa Sila pilih 1. Restoran Nelayan Tasik Titiwangsa (RM30++) 2. Hotel Vistana (RM40++) 3. Dewan Perdana Felda (RM 55) 4. Resident Totel (80++) 5. RESTORAN Taman Ekspo Pertanian Serdang (RM 39.90) aku dok serdang result: lokasi 2: VM...
  2. jnal

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    selamat aniversary semoga korang dipanjangkn rezeki kat ebay nie....amin3x apa2 tq pada pemula bicara kita otai mansur la...dah setahun. masih jauh perjalanan kita nie.....;)
  3. jnal

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    tunggu awe nak buat sambutan hari kebangsaan peringkat daerah. apa lg awe organize la....:)
  4. jnal

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    tu yg tak sabar nak dgr citer tu, kena turun nie....:)
  5. jnal

    macam mana nak bayar ebay fees guna paypal?

    bayo kat aku pastu aku bayo kat paypal pastu suruh paypal bayo kat ebay :D
  6. jnal

    sy nie newbie kat cni...

    dlm bab nie kita jgn cepat teruja sbb kita nak niaga lama so tak mau la nak jatuhkn imej seller2 m'sia jgn nak kejar untung cepat tapi masalh pada seller2 lain,gpun ebay skrg mmg cukup pantau seller2 m'sia nie, sy berharap jadiknlah nie satu panduan dan pedoman.
  7. jnal

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kekadang kena perati betoi2 Routing Code BANK MALAYSIA tu, kena ambik yg terkini,klu tak dier return balik duit kor tu :D
  8. jnal

    Isu Barang Tak Sampai oleh AN

    rabak usd takpe jgn rabak seluar nmpk aib sket :)
  9. jnal

    Duit Paypal Dah Boleh Withdraw KE LOCAL BANK

    awe nie pandai bergurau senda la.nnt leh cr calon kat dier, calon pilihanraya :D
  10. jnal

    Best Of The Best Tools Ebay 2009/2010

    mmg bro ezam nie pemurah tu sbbnyer dier nie layak ditabalkn otai selepas tempoh berpantang 60 hari sbg newbie, so sy mesti pilih.....opss sy mesti pangkah ;)
  11. jnal

    Best Of The Best Tools Ebay 2009/2010

    wah..... sorg newbie yg telah menbongkarkn ilmu yg selama nie dier simpan:D mmg sah bukan newbie la dier nie :D p/s : mintak laluan otai aka newbie
  12. jnal

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ok la bro mansur pun dah 100% buat fizikal plak, sian An dah kurang income dr bro order byk kat dier.ngeh2...;) skrg nie pun An byk mslh tapi still leh sape2 nak mula ikut rentak ebay
  13. jnal

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    awe tu malu2 kucing.....nak ajo plak karang kita yg terkena di ajo plak,;)
  14. jnal

    Sesi Bersukan Satu eBayer Malaya!!

    ok gak tu kor kena letak kos shpping mahal sket la sbb berat dier sama ngan berat hantu jangan pandang belakang congkak tu :p
  15. jnal

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    pasni serbu kedai kak ani plak la nnt update la ye
Top