Recent content by JimieRay

  1. JimieRay

    Webinar Strategi Long Term Bisnes Facebook - LUBUK MAILING LIST

    Awesome Cikgu Hafis. >:D< Kita jumpa di Webinar nanti...
  2. JimieRay

    WC Gathering 2011.. cadangan anda?

    Insyaallah... Kali ni Team Penang akan turut hadir sama. :)
  3. JimieRay

    Siapa Pergi Cuti Santai?

    Saya dan Zamri Nanyan pun 'confirm' pergi. :D :D
  4. JimieRay

    Pra Pelancaran Cuti Santai: 10 Oktober - 17 Oktober 2010

    Yang penting Cuti Santai ini juga di terima oleh orang luar. Cuba dengar apa kata Mat Saleh & Minah Saleh dalam video ini pada minit 0:47... :-) http://www.youtube.com/watch?v=2jBM1HcNVK4
  5. JimieRay

    Pra Pelancaran Cuti Santai: 10 Oktober - 17 Oktober 2010

    Yang penting Cuti Santai ini di cipta untuk anda...
  6. JimieRay

    Saya Cadangkan Semua Warga Wangcyber Tengok ini!!

    Cantik hadiah tuu... Terima kasih kerana sudi kongsi. :-)
  7. JimieRay

    Pra Pelancaran Cuti Santai: 10 Oktober - 17 Oktober 2010

    Tuan Zarul, bersedialah dengan 'minus one' lagu tuan... Ada permintaan peminat tuan di sini...terutama isteri saya... :-)
  8. JimieRay

    Penang... Kali terakhir anda ke mari...?

    Kepada anda yang memang ada perancangan nak bercuti tahun ini ke Penang apakata anda tangguh sebentar sehingga penghujung tahun ini. Kami telah rancangkan satu percutian bermakna untuk anda. Tunggukan penggumuman dari kami nanti. Penang mesti mari!!!
  9. JimieRay

    Anak saya kembali ke Rahmatullah semalam

    Salam Takziah. Semuga anda tabah & sabar menghadapi ujiannya. Mungkin saya terlambat dapat berita ini.
  10. JimieRay

    10 malam terakhir ramadhan

    Adakah tahun depan kita akan bertemu lagi dengan Ramadhan??? Selamat berpuasa & selam Aidilfitri.
  11. JimieRay

    Unstoppable Team - Pendedahan Eksklusif - Orang Uptrend macam ni ke?

    Betul seperti kata Carllys.....awal tahun itu hari ada kawan kat opis sebelah, bila jumpa jerr asyik duk promote, terus ajak join, bole jadi kaya nii....JUTAWAN laaa...macam2 cerita. Sampai geng2 pun dah jadi malas nak jumpa dia. Akhir2nyer skrg ni dah tak buat dahh... Dah duk kena perli ngan...
  12. JimieRay

    Saper berminat join hyip n autosurf program

    Masih ada lagi yang mudah percaya.
  13. JimieRay

    Siapa ada twitter?

    www.twitter.com/JimieRay
  14. JimieRay

    Rafidah Aziz TEWAS!!!! >> Kwang Kwang Kwang

    Ingat lagi macam mana rupa kak Pidah yg penah nangis dulu masa zaman che Det...Bak kata org Perak "hudohnye rupe..."
  15. JimieRay

    Khairi Jamaludin Menang >> Kecoh

    Heran juga kannn....yg sah2 terlibat ngan rasuah pun dia orang angkat juga... Tunggu laa PRU13... Jeng..jeng...jenggg...
Top