Recent content by jeansarang

  1. J

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    ha ni abg2 foodpanda boleh guna sbb dorang duk delivery apa..concern jugak kat dorang hadap mcam2..
  2. J

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    guna instagram punya ads tu ja..boleh pegi jauh kalau awak jual online ja..sebab kalau awak letak tempat lain mesti dikenakan caj..awak cuba buat cod sendiri tambah2 minyak murah sekarang tapi cuma tu dah minyak murah ni mesti kena beratur pnjg nk bayar kat kaunter..
  3. J

    Kereta child lock

    tak perlu pegi kaunter la lps ni nk bayar apa sbb ewallet kena scan apa..senang banyak ni mudahkan kerja tambah time nak isi pagi2 nak pegi kerja..jimat masa tak perlu rushing lagi..
  4. J

    Kereta child lock

    oo maknanya tak boleh pakai tempat lain lah sbb khas utk petronas..takpalah nanti try tgok dulu..kalau senang boleh la teruskan guna..
  5. J

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    bab paling malas bab ni nak pegi isi minyak la. nampak remeh tapi malas tu tuhan ja tahu. nasib ada satu stesen kat rumah yang tak perlu turun bayar dengan isi. ada orang jaga kat pam.
  6. J

    Kereta child lock

    so kalau mcm e wallet ni boleh pakai mana2 tempat tak..saya dah la taktau sangat guna kemudahan2 ni..
  7. J

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    bangga dengan anak2 melayu yang cekal berniaga. saya harap murah rezeki kita semua. bagus sediakan perkhidmatan COD ni sebab sesetengah tak ada transport nak keluar atau tak ada masa.
  8. J

    Kereta child lock

    kereta wira tak equip dengan child lock pun..kadang risau jugak sebab anak baru 2 tahun..bahaya juga pikir bawa dia..kena haati2 la jawabnya sebab mana nak buat bagi ada child lock ni..
Top