Recent content by Janet Lee

  1. J

    Badan naik ruam-ruam

    Itulah pasal kena fikir nak beli washer yg mana lagi okay senang nak basuh baju. Time covid ni pergi dobi pun kita x sure sngt washer tu bersih ke tak sebab sebelum tu org lain pun guna jugak.
  2. J

    Badan naik ruam-ruam

    Mesin basuh jenis front load la canggih sikit sbb kat rumah guna samsung top load x best sngt. Baju berpintal teruk nak kena leraikan satu2 mmg penat sikit la. Masa basuh tu pusing tu mmg kuat tapi x bersih sngt
  3. J

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    Memang jimat space pakai mesin basuh front load boleh letak kat dapur pastu buat rak bahagian atas letak detergent. Senang sikit plus x bahaya letak tinggi2, budak kecik kan suka main sabun
  4. J

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    Sparepart mesin basuh senang dpt tu yg kena beli sebab dulu guna yg brand china murah2 mmg x tahan 2 tahun pakai terus rosak. Sparepart yg susah ni baik xyah beli buat rugi je
  5. J

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    Pintu mesin basuh front load tu lock la masa basuh haha. Aku x prefer sngt top load sebab pusing kuat sngt masa basuh baju. Susah nak leraikan balik masa nak sidai tu
  6. J

    Teknologi About this new tech for washing machine. Can anyone help?

    which model? Tempted to get one since i like cool stuff like this lol.
  7. J

    Teknologi About this new tech for washing machine. Can anyone help?

    I think nowadays people will prefer speed wash since they need to wash clothes fast without having to wait long time. I always wash my clothes before go to work in the morning
  8. J

    Gajet maxis cekik darah?

    Aku x kisah sngt sejam je dpt free unlimited internet at least dpt jugak. Nak langgan plan maxis or umobile yg unlimited data tu mmg x mampu laa. Celcom jgk laa paling murah.
  9. J

    Gajet maxis cekik darah?

    Giler ah 100gb free. Aku pun ada tengok jugak celcom buat promo psal plan ni. Okay laa boleh tambah pass. Yg pass L tu siap dpt free unlimited internet tiap2 hari tapi sejam je la.
  10. J

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Betul tu. Boleh pilih nak tambah RM10 ke RM30 so tak ada laa rasa terbeban sngt nak byr bulan2.
  11. J

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Yup tpi aku ada survey telco lain punya hrga lgi mahal. Celcom punya lgi murah and plan ni pun flexible dah siap ada pass terus x pyah nak cri plan lain dah kalau data x cukup.
  12. J

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Ni plan yg 28 hinggit tu kan. Ok laa tu 1gb. Lgipun ni dh kira murah kalau tengok telco lain punya basic plan lagi mahal.
  13. J

    First Car

    Mechanic tend to recommend shell helix. Engine feels smooth and gearbox seems more quiet compared to previous engine oil even I don't know how that's possible coz I didn't change transmission oil. This is the best engine oil I have tried in a while.
  14. J

    First Car

    Engine oil do important for the car engine as when choose the wrong ones, your car engine might got problem and easily broke down. That will cost lots of money.
  15. J

    Trusted Online Shopping

    Aku rasa quality engine oil yg shell ni bagus sbb x hairan laa ramai mechanic yg recommend suruh guna shell helix engine oil. Bila drive kereta rasa smooth je.
Top