JaMaL
Reaction score
12

Profile posts Latest activity Postings About

  • Assalamualaikum..
    wahh.. ni mesti aktivis kamar ni
    ok.
    selamat berjuang untuk membantu kepuasan orang lain.
    vco power tu khas utk mengatasi ejakulasi pramatang. senang guna cuma sapu 1/2 titik aje kat leher zakar. maklumat lanjut http://penawarsuami.com

    dah buat affiliate ker...kalo dah buat bagus tu..ker tak perlu buat...kalau tak buat camne nak tau customer saya beli produk bro yusli tu
    Saya cipta ebook tersebut berdasarkan kajian di media massa, pengalaman sendiri dan juga rakan2...saya buat apa yang masalah yang banyak dihadapi oleh orang ramai..saya membuat ebook menggunakan falsafah Abraham Moslow...dijangka 2 ebook saya dalam masa sebulan dua ni akan diterbitkan lagi..

    Tentang VCO power tu, apa benda tu..boleh explain skit...saya ni masih cetek ilmu IT nih..kata orang Engineering...
    salam makam, sdr punya list mmg banyak, dan tentunya wang besar banyak masuk. tahniah. blh saya tahu bagaimana sdr cipta/dapatkan ebook tersebut. 2. blh tak kita JV sdr tlg promote VCO power kpd list. sy bg RM10 per unit.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top