JaMaL
Reaction score
12

Profile posts Latest activity Postings About

  • potrey...jika kabur tanya je kat orang dalam wc ni..dan juga boleh ym saya..atau sms
    Hyep abg Jamal,akhirnye dpt jgk jmp abg kat sini..
    ni Potrey kt dlm LRT ari 2..
    sy dh anta post pknlkn dri kt thread2 otai2 kt dlm ni..
    tp msh blur2 nk pkai wc ni..
    bro..da testimonial x tuk yg dh dpt kije nih menggunakan ebook bro..rmai xcaye lagi nih..
    salam..sya beminat letak iklan "ebook belajar cetak tshirt" pada ruangan ebook percuma.berapa bayaran di kenakan
    bro, aku takleh nak send pm la.
    dah penuh ke inbox?
    erm.. ko nak offer ape tu?
    blog dating aku bukan traffic byk sgt pun. lagipun dalam english.
    bro, aku ada masalah untuk access affiliate member area.
    Keluar error "tak dapat login". heran, password n username betul.
    tolong check bro.
    Salamz bro..400 jualan dlm masa sebulan..mmg memberangsangkan..Tahniah!!Harap dapat berkongsi tips2 promosi berkesan dgn sy. Camne cara promosi bro ek? Ni website saya, harap bro blh bg komen ye..
    http://bisnestani.com

    Thanks bro..
    Salam...boleh promote...affiliate link rahsia kamar guna video marketing kan...macam guna youtube...dan adik beradik dengannya...
    sy berminat untuk review ebook rahsia kerja kerajaan,memandangkan sy pun bekerja kerajaan...dan ingin membacanya...agar boleh rekemen kat orang lain....tq
    kalau bab-bab bahagian kamar ni. orang arab yaman lah yang terkenal dengan kehebatan saiz senjatanya dan kekuatan hammernya, Orang arab yaman jugaklah dulu yang datang berdakwah ke asia tenggara dan meninggalkan keturunannya di sini. ni mungkin salah seorang waris-waris arab yamaen ni.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top