JaMaL
Reaction score
12

Profile posts Latest activity Postings About

  • The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
    BANDWIDTH LIMIT EXCEEDED..

    tumpang tanya..link affiliate saya x dapat di buka...kenapa ya?.
    tq
    salam..

    nk tnye ckit..blogjamal.com tu awak guna mybloglog ke?
    sbb mcm ok je klau sy nk buat blog guna servis tu..
    pendapat awak?
    thanks..hope u dont bother answering my qs..heh
    salam saudara jamal saya orang baru dlm wc ni ..selamat berkenalan.....saya nk tanya
    mcm mana saya nk nampakan banner dlm setiap post yang saya buat..sudah mcm2 saya buat tapi tak nampak2 juga hanya yg nampak code html aje....itu la saya perlukan bantuan saudara....
    salam..saudara jamal..sy ni masih baru dan mentah lg dalam dunia perniagaan internet..saya ada terbaca satu ebook..kuasa viral marketing..jika saudara jamal ada ebook..sy minta dgn saudara jamal boleh tak berkongsi dengan sy....

    yg mengharap

    Newbie
    salam..nak cakap malu..sebenarnya saya nak minta ngan saudara jamal kot2 boleh dikongsi ebook kuasa viral facebook..sy nak bermain adsense..tapi xtau nak dapat income mcmana..
    salam jamal..saya nk ucap thanks la sangat2 atas ebook 'buat ebook' jamal tue....nmpak lebih jelas proses2 buat ebook nie, hope boleh tukar2 pndangan..
    sorry .. sye sebenarnya nak pm tade..
    terpost kat sini..
    first time guna.. so dah delete..
    sye pm semula.. harap abg jamal sudi reply..
    Assalamualaikum Sdr.Jamal,

    Harap maaf kerana mengganggu dengan PM xseberapa..saya ingin meminta jasa baik saudara untuk review produk video tutorial pertama saya hasilkan dengan tajuk VIDEO TUTORIAL MEMBANGUNKAN LAMAN WEB E-SHOP.

    Tujuan saya membangunkan produk video ini lebih kepada ingin membantu, sambil mendapat sedikit pulangan dari hasil kerja saya yang xseberapa nie.Setiap R10 wang pembelian ini diberikan kepada Yayasan Amal Malaysia (Hapuskan Air Mata Palestine) - *Bukan untuk menunjuk2. Hanya agar saudara dapat memahami sedikit tujuan saya ini.

    Saudara boleh 'download' keseluruhan 5 bab video ini di sini:
    http://www.iits.com.my/eshop-tutorial/5-BAB-VIDEO-TUTORIAL-MEMBANGUNKAN-E-SHOP.zip

    Sekali lagi terima kasih kerana membaca PM saya ini.

    MUHAMMAD FAIZAL
    WC Thread: http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/22896-jimatkan-wang-sekarang-pertama-and-terkini.html
    kalo blh, bro ajar step by step yer. sy ni jahil cket bab2 komputer nih..tq..harap bro blh tlg..
    salam bro.
    nk ty cket.ri tu bro ada post pasal creat mini site.nk ty, camner kita nk publish mini site tu?sy ni newbie, tak faham sangat cmner nk buat.mini site tu, kita kena bina doamain lain ker @ blh jer kita publish kat domain yng lama?
    ish...buat soklan pun sy xfaham.
    camner kita nk publish, itu jer soklannya.blh bro tlg?
    MANA boleh abusah..nanti kena saman..jika nak buat bonus, contact owner ebook tu..minta dia bagi kupon diskaun bagi siapa beli ebook awak jika dia nak beli ebook tu..
    salam..
    saya nk tye, kalau kite jual ebook kite sendri, pastu bg ebook org lain sbg bonus...boleh ker camtu?
    salam 1 malaysia.. i jumpa benda baru kat internet.. best n bagus cuba tengok kat sini klik sini

    bukti berjaya ada kat sini klik sini
    salam bro..
    so far, dah berapa ebook bro buat ea..?
    4 eak..?
    boleh saya tau apa 4 produk bro tu..?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top